YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 16:03

ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KOOPARATİFİ 60. DÖNEM OLAОAN GENEL KURULU YAPILDI

A
A
A
ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ KOOPARATİFİ 60. DÖNEM OLAОAN GENEL KURULU YAPILDI

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 60. dönem olağan genel kurul toplantısını yaptı.
Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Ahi Baba adı ile anılan Mustafa Karagüllü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, Ankara Bölge Birliği Başkan Vekili Muhittin Köksal başta olmak üzere Niğde, Nevşehir, Akpınar, Mucur ve Kaman Kooperatif Başkanları ile Esnaf Odaları Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve 303 delegenin katılımıyla gerçekleştirildi.
Divan başkanlığını Ankara Bölge Birliği Başkan Yardımcısı Muhittin Köksal, katip üyeliklerini Yılın Ahisi seçilen Hayati Ünsal ve Terziler Odası Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Uçar`ın yaptığı genel kurulda, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporları, bilanço ile gelir-gider hesaplarının müzakeresi yapılarak karara bağlandı. Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi`nin genel kurulunda ayrıca, Bölge Birliği Temsilciliği`ne 5 asil ve 5 yedek üye seçimi yapıldı. Bölge Birliği Temsilciliği`ne, Bahamettin Öztürk, Mustafa Elvan, Mustafa Genç, Davut Kaya ve Oğuz Cihan seçildi.
1952 yılında kurulan Kırşehir Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi`nin 60. dönem olağan genel kurulunda konuşan Kooperatif Başkanı Bahamettin Öztürk, "Kooperatifler birer demokrasi okuludur. Seçimle göreve gelip, seçimle görevden ayrılma sayesinde toplum ihtiyaçlarına daha kısa sürede cevap verme, insana hizmet konusunda en güzel fırsatları veren kurumlardır. Kırşehir Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi her zaman şeffaflığı, esnaf ve sanatkârımızın lehine olacak hizmetleri ön planda tutarak ve taleplerine kısa süre içerisinde cevap vererek, esnafımızın sıkıntılarını gidermek adına yoğun çalışma içerisinde olmuştur.`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir