YEREL HABERLER - 29 Mart 2012 Perşembe 10:53

BAŞKAN VERGİLİ`DEN MAHALLE TOPLANTILARI

A
A
A
BAŞKAN VERGİLİ`DEN MAHALLE TOPLANTILARI

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, her hafta bir mahallede düzenlediği mahalle toplantılarını sürdürüyor.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, geçtiğimiz hafta Şirinevler Mahallesi`nde düzenlediği mahalle toplantısının ardından son olarak 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi`nde düzenlediği mahalle toplantısı ile mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 75. Yıl Sosyal Yaşam Merkezi`nde gerçekleşen toplantıya Başkan Vergili`nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ezgi Töre, Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü Taliha Toraman ve Temizlik İşleri Müdürü İrfan Kartal da katıldı. 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Muhtarı Ahmet Erkartal toplantı öncesi yaptığı konuşmasında, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili`ye mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, yolların asfaltlanması, çocuk parkı, sosyal yaşam merkezi, perşembe pazarının üzerinin kapatılması ile ambulans ve itfaiyenin 5000 Evler`de konuşlandırılması için talepte bulundu.
Karabük Belediyesi`nin çalışmaları ile ilgili kısa bilgiler veren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 2012-2013 yıllarında asfalt çalışmalarına ağırlık verileceğini söyleyerek, ``Karabük`te asfaltlanmamış hiçbir sokak arası bırakmayacağız. Ayrıca 5000 Evler Mahallesi`nde bulunan Gokard`ın bulunduğu alana ise içersinde ambulans ve itfaiye ekiplerinin bulunduğu kriz merkezi yapacağız`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, kelepçe takılınca gülerek polis aracına gitti Aksaray’da ruhsatsız tabancayla polise yakalanan sürücü önce basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” dedi, ardından kelepçe takılınca başına kapüşonu çekip gülerek polis aracına gitti. Olay, Büyük Bölcek Mahallesi Kültür Park Caddesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bekçilerle birlikte uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şüphe üzerine Büyük Bölcek Caddesi istikametine seyreden F.A. (30) idaresindeki otomobili durdurdu. Trafik ekipleri tarafından ehliyet, ruhsat ve araç sorgulaması yapılan otomobilde asayiş ekipleri tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada otomobil içerisinde bir adet ruhsatsız tabanca ve bir miktar mermi ele geçirildi. Bunun üzerine sürücü polis ekiplerince gözaltına alınırken, kendini görüntülemek isteyen basın mensuplarına, “Ağabey çekmesen” deyip arkasını dönerek tepki gösterdi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan ve yüzünün görünmesini istemeyen sürücü, kafasına ceketinin kapüşonunu takarak 2 kolunda bekçilerle gülerek polis aracına gitti. Otomobil, sürücünün bir yakınına teslim edilirken gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak ve adli işlemler için polis merkezi amirliğine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikat başlatıldı.