YEREL HABERLER - 29 Mart 2012 Perşembe 11:07

BİTEZ`DE ESNAF TOPLANTISI

A
A
A
BİTEZ`DE ESNAF TOPLANTISI

Bodrum`a bağlı BitezBelde Belediye Başkanı İbrahim Çömez, tarafından 2012 turizm sezonunun en iyi şekilde geçmesi için esnaf toplantısı düzenlendi.
Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez Bitez Belediye İskele Kafede düzenlenen esnaf toplantısında belediye çalışmalarını anlatarak esnafların sorularını cevapladı.
İbrahim Çömez, Bitez`in planlarının olmamasından dolayı birçok işlemin geciktiğini ifade ederek, ``Yasal sorunlar nedeniyle birçok işlemi yapamıyoruz. Bazı noktalarda da vatandaşlar tarafından şikayet edildiğimiz için yargılanıyoruz. Bazı yolları düzeltmeye çalıştığımızda özel mülklerde sorunlar yaşıyoruz`` dedi.
Yolların durumunun kendisini de çok rahatsız ettiğini ifade eden Çömez, ``Şanssızlığımız birkaç çalışma üst üste geldi. DSİ`nin projesi, kanalizasyon çalışması derken yollarımız perişan oldu. Bu yaz için geçici çözümler üreterek yaz sonunda tüm ana arterlerin düzenlenmesini sağlayacağız. Beldemizin en büyük sorunlarından biri de zemin çok yumuşak ve yapılan çalışmaların ardından düzelttiğimiz yerlerde de çökmeler yaşandı`` şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir