YEREL HABERLER - 29 Mart 2012 Perşembe 15:31

VOLEYBOL 1.LİG

A
A
A
VOLEYBOL 1.LİG

Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde mücadele eden ve Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanan Gümüşhane temsilcisi Torul Gençlerbirliği, destek istedi.
Düzenlediği basın toplantısında kulüp yöneticileri ve gazetecilerle bir araya gelen kulüp başkanı Evren Özdemir, geçtiğimiz hafta geçirdiği ``embolinin`` ardından kulübü Mayıs ayında yapılacak genel kurul toplantısına kadar götüreceklerini söyledi.
2011-2012 voleybol liginde büyük bir süreci atlattıklarını ifade eden Özdemir, ``Devlerle yaptığımız mücadele sonucunda, Avrupa kupası için oynayacak bir takım konumuna geldik. Buraya kadar büyük zorluklarla geldik. O yüzden de bundan sonra bizim Gümüşhane halkı ve Gümüşhane`den istediğimiz yükümüzü hafifletmeleri. Play-Off sürecine kadar hem takımı, hem şehrimizi, hem de Türkiye`de bulunan bütün Gümüşhanelileri bu müsabakalara hazırlamak arzusundayız. Belki de ilimizin 50 yılda ulaşamayacağı bir yerdeyiz. O yüzden bu süreç boyunca bütün Gümüşhaneleri takımımızın çevresinde görmek istiyoruz`` dedi.
Buraya kadar alınlarının akı ile geldiklerini, bundan sonra da yapacakları mücadelede halkın desteği ile daha iyi yerlere geleceklerine inandıklarını kaydeden Özdemir, bu nedenle bütün bürokratlardan, siyasetçilerden, işadamlarından bu süreç boyunca kendilerine yardım etmelerini beklediklerini söyledi.
Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanan Torul Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Evren Özdemir, verilen sözlerin tutulmasını istedi.
Gökırmak düğün salonunda düzenlediği basın toplantısıyla, Play-Off gurubuna kalarak büyük bir başarıya imza atan Torul Gençlerbirliği`nin Gümüşhane`nin takımı olduğunu belirten Kulüp Başkanı Evren Özdemir, Türkiye genelindeki tüm Gümüşhanelilerin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.
``Söz verenlerin artık sözlerinde durmalarını bekliyoruz. Oyuncularımız bizden para bekliyor, bizde bize söz verenlerden bekliyoruz`` diyen Özdemir, ``Büyük zorluklarla bu sürece geldiklerini, yönetim olarak maddi ve manevi çok büyük zorluklar çektiklerini belirterek, yanlarında olan herkese teşekkür etti.
Yönetim kuruluyla birlikte her şeylerini kulübe verdiklerini ifade eden Özdemir, ``Gümüşhane`yi sevmek o kadar basit değil. Biz Gümüşhane`yi çok sevdik. Sevmenin bedelini de ağır bir şekilde ödüyoruz. Biz ilimiz için bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Bundan sonra da Türkiye`de bulunan bütün işadamlarından Play-Off sürecinde maddi destek bekliyoruz. Gerçekten kulüp olarak zor bir süreçteyiz. Bu süreçte bütün herkesi takımın yanında bulunmaya davet ediyoruz.`` dedi.
``BURSA BİZİM İÇİN AVANTAJ``
Play-Off müsabakaların tam yeri ve tarihinin belli olmadığını fakat 17 Nisan tarihinden sonra Bursa`da yapılmasını beklediklerini ifade eden Özdemir, ``Bursa olması bizim içinde büyük bir avantaj. Çünkü büyük bir Gümüşhaneli yoğunluğunun olduğu bir yer. Orada da seyirci desteğini tamamen arkamızda hissederiz. Halk Bankası, Maliye ve Galatasaray ile oynayacağız. Gerçekten iyi bir gruba düştük. İyi bir gruptayız. 2 galibiyet almamak içten bile değil. Bu iki galibiyeti aldığımız anda Avrupa`da Gümüşhane`nin adını duyuracak. Play-Off`lar farklı bir heyecan. Bizim ilimiz için büyük bir başarı olur.``
Kulübün yokluklarla buraya geldiğini belirten Özdemir, ``Çok büyük mücadeleler verdik. Söz verenlerin artık sözlerinde durmalarını bekliyoruz. Oyuncularımız bizden para bekliyor, bizde bize söz verenlerden bekliyoruz.`` diye konuştu.
Geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak Trabzon`a sevk edilen ve ``emboli`` tanısı ile tedavi altına alınan Özdemir, ``devam edecek misiniz?`` sorusuna da, ``Bu süreçte buradayız. Mayıs`ta yapılacak genel kurula kadar takımı devam ettireceğiz. Ondan sonra karar vereceğiz. Bu hali ile devam etmemiz imkansız`` diye cevap verdi.
Sporculara 2 aydır maaş ödeyemediklerini ifade eden Özdemir, sporcuların buna rağmen örneği görülmedik şekilde canla başla mücadele verdiklerini söyledi. Takımın 5, 10 bin lira toplamayla gitmediğinin altını çizen Özdemir, şöyle konuştu: ``Birinci ligde mücadele ediyoruz. 12 milyon lira bütçesi olan takımlarla mücadele ediyoruz. Maddi zorluklarımız olmasa, oyuncunun maaşını zamanında versek inanın o takımların çoğunu yenebilecek kapasitedeyiz.``
Takımın isim sponsorluğu konusunda AKSA Elektrikle görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Özdemir, isim sponsorluğu ile birlikte bütün sorunların çözüme kavuşacağının da altını çizerek, ``İsim sponsoru ile bu takım yıllarca ligde yaşar ve Gümüşhane`nin adını da yaşatır.`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir