YEREL HABERLER - 29 Mart 2012 Perşembe 20:58

HİSARCIK`TA `UNUTULMAYACAK KADAR DEОERLİSİNİZ` PROJESİ

A
A
A
HİSARCIK`TA `UNUTULMAYACAK KADAR DEОERLİSİNİZ` PROJESİ

Hisarcık Kaymakamı Mustafa Koç, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan `Unutulmayacak kadar değerlisiniz` projesi kapsamında, yardıma muhtaç durumdaki ailelerin evlerini ziyaret ediyor.
Kaymakam Koç, Garnizon Komutanı Ahmet Özenç, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Değirmenci ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuri Koltukçu ile birlikte Şeyhçakır köyünde tek başına yaşayan 71 yaşındaki Hamide Bülbül`ün evini ziyaret etti. Yaşlı kadın ile bir süre sohbet ederek talep ve beklentilerini öğrenen Kaymakam Koç, yaşlı kadına gıda yardımında da bulundu.
Daha sonra Kutluhallar köyüne geçen ve burada İslam Tuncel isimli 3 çocuk babası kemik kırılması hastası vatandaşın evine konuk olan Kaymakam Koç, aileye giyim ve gıda yardımında bulundu. Bu arada bisiklet talebinde bulunan 4 yaşındaki kız çocuğu Hatice`ye bisiklet sözü verdi. Ayrıca ailenin depremde hasar gören tek katlı evin bakım ve tamiri için gerekli yardımda bulunacağını ifade etti.
Kaymakam Mustafa Koç, `Unutulmayacak kadar değerlisiniz` projesinin amacı ve gerekçesi hakkında şu açıklamayı yaptı, ``Proje, 2012 yılı içinde Hisarcık İlçe merkezi, belde ve köylerinde ``Yoksullukla mücadele modeli`` yöntemi ile fakru zaruret içinde ve muhtaç durumda bulunan ailelerin hane ziyaretleri yapmak muhtaçlık durumlarını daha iyi görebilmek ve daha çok neye ihtiyaç olduklarını tespit etmek amacıyla gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında Hisarcık Merkez, belde ve köylerinde yaşayan halkın vicdanını rahatsız edecek derecede 20 fakir olan ailenin ziyaret edilmesi
düşünülmektedir`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir