GENEL - 01 Nisan 2012 Pazar 11:48

VALİ KARALOОLU, KALICI KONUTLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

A
A
A
VALİ KARALOОLU, KALICI KONUTLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Van Valisi Münir Karaloğlu, TOKİ tarafından Kalecik köyü yakınında depremzedeler için yaptırılan kalıcı konutların inşaatında incelemelerde bulundu.
Vali Karaloğlu, hafta sonu mesaisini kalıcı konut inşaatlarını gezerek geçirdi. Sabahın erken saatlerinde kamu kurumlarını gezen Karaloğlu, daha sonra Kalecik köyü yakınlarında temeli atılan ve şu an tünel seviyesinde olan 2 bin 458 kalıcı konut inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilileri tarafından karşılanan Vali Karaloğlu, inşaatların son durumu hakkında bilgi aldı. İnşaatta demir bağlayan işçilerle de ayak üstü sohbet eden ve yaptıkları işin önemine vurgu yapan Vali Karaloğlu,
kalıcı konutlarla ilgili bir açıklama yaptı. TOKİ`nin ihalesini yaptığı deprem konutları sayısının şu ana kadar 15 bin 323`e ulaştığını belirten Karaloğlu, şöyle konuştu: "Sayın Başbakanımızın koyduğu hedefe ulaşabilmek için AFAD, TOKİ ve müteahhitlerimiz çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Ağustos sonu ve eylül ayı başında kalıcı konutları hak sahiplerine teslim etmek istiyoruz."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir