DÜNYA - 01 Nisan 2012 Pazar 17:56

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR, BURSASPOR MAÇININ ARDINDAN

A
A
A
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR, BURSASPOR MAÇININ ARDINDAN

Spor Toto Süper Lig`in 33. hafta karşılaşmasında sahasında Bursaspor`a mağlup olan Medical Park Antalyaspor ligde kalmayı gelecek haftaya bıraktı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Kazanmak için sahada bir şey yapmadıklarını dile getiren Özdilek, oyuncularının üzerinde büyük bir baskı olduğunu ancak bu baskının yenilgiye mazeret olmadığını ifade etti. Golü bulduktan sonra iyi oynadıklarını ancak bu oyunun galibiyet için yeterli olmadığını vurgulayan Özdilek, "Bu maçlarda bireysel hata yapmamamız
gerekiyordu. Üzgünüz. Samsun`un kazanmasıyla son hafta bizim için çok önemli hale geldi. Son hafta rakibin kim olduğu, nerede oynadığımız önemli değil. 3 puan öndeyiz. Her şey hala bizim elimizde. Kafamızı öne eğip ağlamanın bir anlamı yok. Bugün itibariyle moralimizi yüksek tutup bütün yoğunluğumuzu Fenerbahçe maçına çevirmeliyiz. Samsun İstanbul`da Beşiktaş`ı yeniyorsa biz de Fenerbahçe`yi yenebiliriz" dedi.
Bursaspor`un haklı bir galibiyet aldığını kaydeden Özdilek, "Oyuncuların aşırı konsantrasyonu istediklerini yapamamalarına neden oldu. Bedelini ağır olduk. Biz kendi işimizi yapacağız" diye konuştu.
Kırmızı-beyazlı takımın kalecisi Ömer bir puan alarak ligde kalmayı garantilemek için sahaya çıktıklarını söyleyerek, "Bursaspor`un çok iyi bir oyun ortaya koydu. Bursaspor`un haklı bir galibiyet elde etti. Fenerbahçe`den puan alarak ligde kalmayı istiyoruz" diye konuştu.
Antalyasporlu Uğur İnceman ise maça kontrollü başladıklarını ancak ilk golün ardından açıklar verdiklerini kaydetti. Skoru 2-1`e getirdikten sonra beraberlik golü için çaba gösterdiklerini ancak farkın ikiye çıkmasının ardından umutlarının bittiğini dile getiren Uğur İnceman, "Kimsenin bir paniğe kapıldığı yok. İstanbul`da kendi işimizi kendimiz bitireceğiz. Herkes böyle bilsin" şeklinde konuştu.
BURSASPOR CEPHESİ
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, rakiplerinin kazanmasıyla birlikte 6`ncı sıradan 9`uncu sıraya düştüklerini o nedenle Antalyaspor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıktıklarını kaydetti. Antalyaspor`u yenerek Play-off`u garantilediklerini belirten Sağlam, "Son maçtaki rakibimiz Gaziantepspor`un son haftalardaki çıkışa geçti ve Play-off şansı elde etti. İyi bir oyun ve mücadeleyle güzel bir galibiyet elde ettik. Gaziantepspor`u da yenerek Play-off`a avantajlı girmek istiyoruz" açıklamasını
yaptı.
Bursasporlu Adem, 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Sezonun en önemli maçlarından birisine çıktık. Bir sezonun emeğinin alınabileceği bir karşılaşmadan 3 puan aldık. Bunun için mutluyuz" ifadelerine yer verdi.
Bursaspor`lu İbrahim Öztürk ise oyuna iyi başladıklarını ve ilk yarıda oyunu kontrol ettiklerinin altını çizdi. İkinci yarıda Antalyaspor`un baskı kurduğunu kaydeden Öztürk, "Gaziantepspor`u da yenerek Play-off grubuna en iyi şekilde başlamak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir