YEREL HABERLER - 02 Nisan 2012 Pazartesi 10:39

AK PARTİ GENEL MERKEZİ ATAY`I İŞARET ETTİ

A
A
A
AK PARTİ GENEL MERKEZİ ATAY`I İŞARET ETTİ

AK Parti Genel Merkezi, AK Parti Aydın İl Başkanlığı için mevcut başkan Sadık Atay`da karar kıldı. Diğer yandan 15 Nisan 2012 tarihinde yapılması kararlaştırılan il kongresinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın programının yoğun olmasından dolayı ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.
Daha önce 15 Nisan`da yapılacağı duyurulan il kongresinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın programına göre tekrar ayarlanacağını ifade eden AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, ``Genel merkezimiz ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda kongre tarihimizi başbakanımızın programına göre yeniden ayarlayacağız. Başbakanımızın programı Türkiye`nin ve dünyanın gündemine göre değişkenlik gösterebiliyor. Başbakanımızın yoğun programından dolayı kongremizi ileri bir tarihte yapacağız. Ben aday adayı pozisyonundaydım. Bizde adayı Başbakanımız tayin eder. Genel merkezimizde beni aday olarak gösterdi. Kongremiz sayın başbakanımızın teşrifleri ile olacak. İnşallah o tarihte bir aksilik olmaz kendisini kongremize bekliyoruz. Başbakanımız inşallah kongremize katılarak bizi şereflendirecekler. Aydın ve AK Parti`nin 2014 2023 hedefi çerçevesi içerisinde partimize yakışan bir kongre olmasını temenni ediyoruz`` dedi.
`70 BİN ÜYEMİZ VAR`
Milletvekili seçimlerinin ardından başlattıkları 2014 yerel seçim çalışmalarını il kongresinin ardından daha da ivme kazandıracaklarını kaydeden Mehmet Sadık Atay, ``AK Parti olarak Aydın`da ciddi bir teşkilat yapılanmamız var. Aydın il genelinde yaklaşık 70 bin üyemiz var. Aydın`ın doğusunda çok güçlüyüz. Fakat batı bölgemiz için aynı şeyleri söyleyemem. Mevcut yapıyı düşündüğümüzde doğunun kabul edeceği, batının da benimseyeceği büyükşehir belediye başkan adayı ile 2014 seçimlerine gireceğiz. İlimizi AK Partili bir yönetime kavuşturarak Aydın`ı kurtaracağız`` şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Şırnak Öğrenci servisi kaza yaptı: 15 yaralı Şırnak’ın Cizre ilçesinde öğrencileri taşıyan servis aracı ile kamyonetin çarpışması sonucu 14’ü öğrenci 15 kişi yaralandı. Şırnak’ın Cizre ilçesinde bu sabah saat 07.10 sularında öğrenci servisi ile hafriyat kamyonu çarpıştı. Cizre ilçe girişinde bulunan köprü üzerinden geçiş yapmak üzere olan öğrenci servisi ile Silop’i yolu güzergahından Cizre’ye doğru seyir halinde olan Halil Zeybek yönetimindeki 21 ADK 056 plakalı Ford marka hafriyat kamyonu ile Sinan Sevgi yönetimindeki 73 M 104 plakalı Ford marka öğrenci servisi çarpıştı. Servisin içerisinde bulunan Ç.B., Z.A., G.Y., N.Y., O.Y., M.Y., E.Y., Y.Y., İ.B., İ.E., İ.A., C.Y., İ.E., İ.A. isimli öğrenciler ve servis şoförü Sinan Sevgi yaralandı. Olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve emniyet ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde öğrenci ve servis şoförüne yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Cizre Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Vali Cevdet Atay öğrencileri ziyaret etti Meydana gelen trafik kazasının ardından Şırnak Valisi Cevdet Atay, Cizre Kaymakamı Nazlı Demir ile birlikte Cizre Devlet Hastanesi’ne geçerek yaralanan öğrencilerin durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Vali Atay daha sonra müşahede altında bulunan öğrencilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.