YEREL HABERLER - 02 Nisan 2012 Pazartesi 17:57

YILLIK İDARE FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

A
A
A
YILLIK İDARE FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden 2012 yılı Nisan ayı meclis toplantısını yaptı.
Meclis gündeminde yer alan 29 madde tek tek oylanarak karara bağladı. Bu maddelerden 8`i idari, biri mali ve 20`si ise imar konusu olup, 20 maddesi karara bağlanırken 9 madde ilgili komisyonlara havale edildi.
Kayseri`nin en kalabalık ve ekonomik olarak en hareketli ilçesi olan Melikgazi`nin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini ancak bu planlı gelişim ve büyümeye paralel olarak sorumluluk alanlarının da arttığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç `` Melikgazi Belediye Meclisince aldığımız kararlar ile Kayserimizin yarısına hizmet sunuyoruz. Kayseri`nin en büyük ilçesi olarak referans ve örnek belediyecilik hizmeti devam ettirmek için tüm imkânları seferber ediyoruz. 2011 yılı bütçemiz 165 milyon TL olarak kapanmıştır. Bu yıl ise bütçemiz 172 milyon TL.`dir. Bu rakamlar yatırımın ve hizmetin birer göstergesidir. 80 mahallemizde yapılan hizmetlerde bir denge ve eşitlik vardır. Erciyes Dağımız kış sporları merkezi olarak, ilçemize ayrı bir güzellik ve sorumluluk vermektedir. Birçok kent yöneticisi şehrimize gelerek yatırımları bizzat yerinde gezerek projelerini istiyorlar. Bu yatırım ve hizmetlerin yerinde ve zamanında yapıldığının bir ifadesidir`` dedi.
Bugün alınan Meclis kararları ile Mustafa Demir, Hayriye Sözduyar ile Erhan Köklü`nün Encümen üyeliğine seçildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 2011 yılı Hesap İş ve İşlerinin incelenmesi ile ilgili hazırlanan denetim komisyonu raporunun da görüşülerek karara bağlandığını kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, 2011 yılı çalışmalarında yön ve karar veren başarının ve hizmetlerin altında imzası bulunan tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir