YEREL HABERLER - 06 Nisan 2012 Cuma 13:14

HAVALAR ISISNINCA VATANDAŞLAR PARKLARA ÇIKTI

A
A
A
HAVALAR ISISNINCA VATANDAŞLAR PARKLARA ÇIKTI

Şanlıurfa`nın Akçakale ilçesinde havaların ısınması ile birlikte vatandaşlar soluğu parklarda aldı.
Aşırı soğukların etkisini kaybetmesi ile birlikte insanlar güneşli havanın tadını çıkarmak ve günün yorgunluğunu atmak için aileleri ile birlikte parklara çıktı. Havaların ısınması ile birlikte Akçakale ve Harran ilçelerinde vatandaşlar, kendilerini parklara attı. Türkiye genelinde havaların ısınması ile birlikte, sıcak havanın kendini gösterdiği illerden biri olan Şanlıurfa`nın Akçakale ve Harran ilçelerinde Nisan ayıyla birlikte sıcaklıklar kendini hissettirmeye başladı. Hava sıcaklığının 20-25
derecede seyrettiği Akçakale ilçe merkezinde, üç gündür sıcakların 25 dereceye ulaştı. Havaların güzel olduğunu gören vatandaşlar, öğle saatlerinde evlerinde çıkıp park ve bahçelerde güzel havanın tadını çıkarmaya çalışıyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Halit Doğan, Bakan Murat Kurum’a Samsun projelerini anlattı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Samsun’da yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Samsun’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Doğan, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’u Samsun’umuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendisine ziyaretleri ve Samsun’umuza verdiği önem için teşekkür ediyorum" dedi. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilen "Yüzyılın Konut Projesi" için Samsun’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Murat Kurum’u Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan makamında ağırladı. Samsun ziyareti kapsamında Bakan Murat Kurum, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da Yüzyılın Konut Projesi’nin Samsun etabı için gerçekleştirilen kura çekilişine katıldı. Kura çekilişinin ardından Kurum, Saathane bölgesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretinin ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Bakan Murat Kurum’u makamında ağırladı. Görüşmede Bakan Kurum, Başkan Doğan’ın Samsun için yürüttüğü çalışmaları ilgiyle dinledi; şehir adına yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Doğan’a başarılar diledi. Anı defterinin imzalanması ve hatıra fotoğrafı çekilişi ile ziyaret sona erdi. "Bakanımıza teşekkürlerimi sunuyorum" Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan yaptığı açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’u Samsun’umuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bakanımıza Samsun’umuzda yürüttüğümüz çalışmalar ve planlanan projelerimiz hakkında detaylı bilgiler verdik. Şehircilik, kentsel dönüşüm, sosyal konut projeleri ve şehrimizin geleceğine yönelik yatırımlar hakkında kapsamlı istişarelerde bulunduk. Kendisine bu ziyaretleri için ve Samsun’umuza verdiği önem için teşekkür ediyorum" diye konuştu.