YEREL HABERLER - 17 Ocak 2012 Salı 18:01

ELAZIĞ BELEDİYESİ KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞI`NA BAHÇECİ GETİRİLDİ

A
A
A
ELAZIĞ BELEDİYESİ KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞI`NA BAHÇECİ GETİRİLDİ

Elazığ Belediyesine bağlı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Erhan Bahçeci getirildi.
Erhan Bahçeci’nin başkanlık görevine getirildiği Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkan Yardımcılığı’na Ömer Cemil Küçüközer, sekreterliğe Yavuz Akın, yönetim kurulu üyeliklerine ise Ömer Faruk Başgün, Taha Gürateş, Emel Pirinçci, Batuhan Kemal Aydın, Yağmur Aydın ve Özge Yeliz Aköz getirildi. Konsey çalışmalarına başlarken, ilk olarak sosyal faaliyetlere ağırlık verileceği öğrenildi.
Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Bahçeci, başkanlığındaki kent konseyi gençlik meclisinin güzel işlere öncülük edeceğini belirterek, belediye olarak kendilerine her zaman destek vereceklerini söyledi.
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Erhan Bahçeci ise desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na teşekkür ederek, "Sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerin yapılacağı bir ortam oluşturmak adına bazı çalışmalar yürüteceğiz. Yine AB projelerinden gençliğin de faydalanması için bir dizi girişimlerimiz olacak. Amacımız Elazığ gençliğine ve kentimize faydalı işler yapmaktır. Bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Süleyman Selmanoğlu’na teşekkür ediyorum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir