GENEL - 12 Ekim 2018 Cuma 15:42

Erzincan Belediyesi tarafından 3 yeni muhtarlık binası inşası başlatıldı

A
A
A
Erzincan Belediyesi tarafından 3 yeni muhtarlık binası inşası başlatıldı

Erzincan Belediyesi, yol, park ve gerçekleştirdiği projelerle şehri fiziki olarak güzelleştirirken, kamu hizmeti verilen alanlarının alt yapısını da iyileştiriyor.

Erzincan Belediyesi, yol, park ve gerçekleştirdiği projelerle şehri fiziki olarak güzelleştirirken, kamu hizmeti verilen alanlarının alt yapısını da iyileştiriyor.


"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın." Anlayışını benimseyen belediye idaresi, halkın daha iyi hizmet alması için daha modern ve daha prestijli muhtar evleri inşa etmeye devam ediyor. İnşası başlayan Karaağaç Mahallesi, Kızılay Mahallesi ve İnönü Mahallesi muhtarlık binaları ile birlikte muhtarlık binası sayısı 26 olmuş olacak ve böylece muhtarlık binası olmayan mahalle kalmayacak.


Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Muhtarlarımızın hizmet verdikleri alanları daha prestijli bir hale getirmek için çalışıyoruz. Muhtarlarımız Yerel yönetimlerin en uç noktası. İstiyoruz ki halkımız bu kamu hizmetlerini çok daha güzel ve konforlu binalarda alsınlar. Bu amaçla halkımız ve muhtarlarımız için şık ve zarif binalar inşa ediyoruz. Çalışmalarımız her alanda aralıksız devam ediyor. Şehrimize hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Meşalelerle yolu kapatarak asker eğlencesi yapan gruba ceza Küçükçekmece’de araçları yol ortasında durdurup meşaleler yakarak asker eğlencesi yapan gruba 8 bin lira ceza kesilirken "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan adli işlem başlatıldı. Olay, 12 Mayıs akşam saatlerinde Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi’nde yaşanmıştı. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan bir grup araçlarını yol ortasında durdurup, inmeye başlamış gruptan birkaç şahıs, meşaleler yakıp yol ortasında eğlenmişti. Diğer sürücülerin korna ile tepkisine aldırış etmeyen grup hem yolu kapatmış hem de trafiği tehlikeye düşürmüştü. Sürücülerin tepki gösterdiği gurup, polis araçlarının siren seslerini duyunca araçlarına binip uzaklaşmıştı. Konuya ilişkin polis ekipleri çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde kimlik bilgileri tespit edilen Y.A. E.A. ve A.İ. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslara yönelik, "aracı zorunlu bir neden olmadıkça diğer araçların ilerleyişine engel olacak şekilde sürmek" suçundan 690’ar TL, "taşıt yolu üzerinde duraklamanın yasaklandığının bir trafik işareti ile belirtilmiş olduğu yerlerde duraklamak" suçundan 690’ar TL, "yaya yollarında, geçitlerde veya zorunlu hallerde; taşıt yolu üzerinde bulunan yayaların trafiği engelleyecek veya tehlikeye düşürecek şekilde davranışlarda, bulunmaları veya buraları saygısızca kullanmaları" suçundan 690’ar TL, "saygısızca araç kullanmak" suçundan 690’ar TL, A.İ. isimli araç sürücüsüne ise, "ses cihazlarını kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde kullanmak" suçundan 690 TL olmak üzere toplamda 8 bin 970 TL idari para cezası uygulandı. Konu ile ilgili yakalanan şahıslar hakkında "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçundan adli işlem başlatıldı.