- 17 Mayıs 2018 Perşembe 14:48

Başkan Kılıç, orucunu iftar çadırında açtı

A
A
A
Başkan Kılıç, orucunu iftar çadırında açtı

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilk iftarını vatandaşlarla birlikte iftar çadırında açtı.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilk iftarını vatandaşlarla birlikte iftar çadırında açtı. İftarını vatandaşlarla açan Başkan Kılıç, iftar çadırına gelen vatandaşlarla tek tek ilgilendi.


Çat Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası, ilçede bu yıl da kuruldu. İlçe halkı ile birlikte iftar çadırında yemek yiyen Başkan Kılıç, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kılıç’ın yakın ilgisinden mutluluk duyan vatandaşlar ise, Ramazan aylarına has bir gelenek haline getirilen iftar çadırı hizmetinden dolayı Çat Belediyesi’ne teşekkür etti.


Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, , Ramazanın ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirtti.


Başkan Kılıç, “İlk iftar yemeğini halkımızla birlikte burada yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yüce Allah’ın tutulan oruçları kabul etmesini diliyor ve tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Halkımızın iftar çadırımıza büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Burada zengini, fakiri hep birlikte iftar yapıyor. Soframıza oturan herkes bereketiyle, duasıyla ve feyziyle geliyor. Bu da bizi hakikaten mutlu ve mesut ediyor" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan: “Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işıkhan’a, Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, ve AK Parti il teşkilatı üyeleri eşlik etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi bürokratları da bulundu. Başkan Doğan, ziyaret sırasında kentte gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili Bakan Işıkhan’a bilgi verdi. Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Işıkhan, Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Doğan ise Samsun’un Karadeniz Bölgesi’nin merkezi ve lokomotif kenti olduğunu belirterek, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsunumuzu daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı şehrimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. Şeref defterinin imzalanıp hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.