YEREL HABERLER - 12 Nisan 2017 Çarşamba 10:15

Perkütan yöntemi ile saç dökümüne son

A
A
A
Perkütan yöntemi ile saç dökümüne son

Saç Ekim Koordinatörü Zeynep Günel, peruktan yöntemi ile saç dökümüne daha kolay müdahale edileceğini söyledi.

Saç Ekim Koordinatörü Zeynep Günel, peruktan yöntemi ile saç dökümüne daha kolay müdahale edileceğini söyledi.


Real Hair Saç Ekimi Merkezinden Saç Ekimi Koordinatörü Zeynep Günel, “Perkütan saç ekimi aslında saç ekimi değil, saç ekimi işleminde kullanılan ve saç köklerinin yerleştirileceği yerlerin açılacağı bölgelerin klasik slit yöntemi yerine yuvarlak olarak açılan kanal açma işlemidir. Perkütan ( kanal yöntemi ) saç ekimi klasik slit yöntemiyle tek farkı yuvarlak olarak açılmasıdır” dedi.


Tercihin ne olursa olsun hizmet kalitesinin daima saç ekiminde en iyi sonucu almaya yönelik olacağını ifade eden Günel, “Saç ekiminde kullanılacak tekniklere saç ekimi uzmanlarımız saçınıza ve uygulanacak alana en uygun olanını seçeceğinden emin olabilirsiniz. Her iki yöntemde de uygulanan amaç aynıdır. Saç köklerinin konulacağı yeri açmaktır ve her iki yöntemde de saç ekimi işlemi başarılı sonuçlanacaktır tabi kanal uygulamasını yapan kişilerin tecrübesi, becerisi ve bilgisiyle doğru orantılı olarak” diye konuştu.


Slit kanal yöntemi en klasik sonuçları garantili saç ekimi yapan tüm kliniklerce benimsenmiş yöntem olduğunu kaydeden Günel, “Ayrıca slit yönteminde çok daha sıkı kanal açılabilmekte ve bu sayede çok sıkı saç ekimi yapılabilmektedir. Real Hair Center olarak her iki yöntemde de saç ekimi yapılabilmekte ayrıca tercihimizi sıkı saç ekimi için slit yönteminden kullanmaktayız. Daha çok perkütan saç ekimi işlemini saç sıklaştırma, sakal sıklaştırma, kaş ekimlerinde tercih etmekteyiz” ifadelerini kullandı.


“Perkütan yöntemi saç ekimi yönteminde daha iyi”


Zeynep Günel, “Saç Sıklaştırma - Sakal Sıklaştırma - Kaş ekimi - Bıyık Sıklaştırma ekimlerinde çok fazla köke ihtiyaç olmayacağından dolayı Perkütan Kanal yöntemiyle yapılan saç ekimi slit yönteminden daha iyidir. Tercihiniz ne olursa olsun hizmet kalitemiz daima saç ekiminde en iyi sonucu almanıza yönelik olacaktır. Saç ekiminde kullanılacak tekniklere saç ekimi uzmanlarımız saçınıza en uygun olanını seçeceğinden emin olabilirsiniz” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız: "Bu şehir bizim şehrimiz, biz İstanbul’un emniyetiyiz" İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nce, Taksim Meydanı’nda ve İstiklal Caddesi’nde suçla mücadele, suçluların yakalanması ve caydırıcı olmak amacı ile dron destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada konuşan İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, "Yeni yılın arifesinde sokaklarda meslektaşlarımızla beraber sahadayız" dedi. Yeni yıla günler kala İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim Meydanı’nda ve İstiklal Caddesi’nde dron destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Gerçekleşen uygulamaya İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız katıldı. Asayiş uygulamasını gerçekleştiren meslektaşlarına iyi çalışmalar dileyen Yıldız çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalar hakkında konuşan Yıldız, "İstanbul’un huzuru Türkiye’nin huzurudur anlayışıyla yeni bir yılın arifesinde bu akşam da Beyoğlu ve Şişli ilçelerimizde vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için tüm birimlerimizle sahadayız. Kararlılıkla zehir tacirleri ve şehir eşkıyalarıyla 7/24 mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadele sadece bugünün değil, yarınlarımızın da güvenlik ve huzuru için sürdürdüğümüz bir mücadeledir. İstanbul’umuzun sadece Beyoğlu’nda değil, bütün sokaklarında, caddelerinde, her köşesinde uygulamalarımızı devam ettiriyoruz. Bu uygulamalarda bize destek olan aziz İstanbul’umuzun değerli vatandaşlarına ve fedakârca görev yapan kıymetli meslektaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. "Yeni yılın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" Yılbaşı arifesinde olduklarını belirten Yıldız, "Elbette ki bütün personelimizle 7-24 İstanbul’umuzun huzuru ve güvenliği için, yeni bir yılın arifesinde sokaklarda meslektaşlarımızla beraber buradayız, sahadayız. Yeni yılın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak şunu ifade edeyim; bu şehir bizim şehrimiz, biz İstanbul’un emniyetiyiz." Öte yandan asayiş uygulamasını gerçekleştiren ekipler, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Ağrı Kar ve tipi nedeniyle Tendürek’te yolda kalanlara Kızılay yardım ulaştırdı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi ile Van’ın Çaldıran ilçesini birbirine bağlayan yüksek rakımlı Tendürek Geçidi’nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, ulaşımı durma noktasına getirdi. Geçidin 2 bin 400 rakımlı Somkaya köyü mevkisinde çok sayıda ağır tonajlı araç yolda mahsur kalırken, Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri bölgeye giderek sürücülere kumanya dağıttı. Bölgede gün boyunca aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı, gece saatlerinde şiddetini artırarak tipiye dönüştü. Görüş mesafesinin yer yer birkaç metreye kadar düştüğü Tendürek Geçidi’nde ilerleyemeyen tırlar ve kamyonlar yol kenarında beklemek zorunda kaldı. Zorlu hava şartları nedeniyle sürücüler saatlerce araçlarında mahsur kaldı. Doğubayazıt Kaymakamlığı koordinesinde harekete geçen Türk Kızılay Doğubayazıt Şubesi ekipleri, olumsuz hava şartlarına rağmen bölgeye ulaşarak mahsur kalan sürücülere sıcak kumanya ikramında bulundu. Soğuk hava ve uzun bekleyiş nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler, yapılan yardımlarla bir nebze olsun rahatladı. Kızılay ekipleri, bölgede mahsur kalan bir vatandaşı da güvenli alana tahliye ederek kurtardı. Yardımlar sırasında sürücülerin temel ihtiyaçları karşılanırken, sağlık durumu yakından takip edildi. Jandarma ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, karla mücadele ekipleri de yolu yeniden ulaşıma açmak için yoğun mesai harcıyor. Edinilen bilgilere göre, hava şartlarının zaman zaman daha da ağırlaşabileceği Tendürek Geçidi’nde sürücülerin dikkatli olmaları ve zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları istendi.