YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 12:17

VALİ YARDIMCISI DEPREMZEDELERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

A
A
A
VALİ YARDIMCISI DEPREMZEDELERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Muğla Vali Yardımcısı Ali Kâmil Başar, Fethiye’ye gelerek Van’da meydana gelen deprem felaketinin ardından Fethiye’deki kamu misafirhanelerine yerleştirilen depremzedelerin sorunları hakkında bilgi aldı.
Fethiye’ye gelen Muğla Vali Yardımcısı Ali Kamil Başar beraberinde Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü İsa Eseoğlu ile birlikte Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü ve DSİ misafirhaneleri ile Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde misafir edilen depremzedeleri ziyaret edip, sorunlarını dinledi.
Muğla Vali Yardımcısı Ali Kamil Başar, başta konaklama olmak üzere sağlık, eğitim ve diğer konularda sorunların çözümlendiğini belirterek, “Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından Van’daki ağır hava şartlarından dolayı o bölgedeki depremzede vatandaşlarımızı geçici olarak sıcak bölgelerde barındırılması için hükümetimiz tarafından alınan karar doğrultusun da değişik illere dağıtıldı. Bu kapsamda Muğla İlimizde bizde depremzede vatandaşlarımızı misafir ediyoruz ve bunların bir bölümü de Fethiye’deki kamu misafir hanelerinde konaklamaktadırlar. Bende bugün Fethiye’de orman İşletme, Devlet Su İşleri ve Turizm otelcilik Okulu Uygulama otelinde kalan depremzedelerimizi Muğla Valimiz adına ziyaret ederek sorunlarını dinliyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir