YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 12:09

TABURCU OLDUKTAN İKİ HAFTA SONRA HAYATINI KAYBETTİ

A
A
A
TABURCU OLDUKTAN İKİ HAFTA SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Fethiye Devlet Hastanesi’ne geçirdiği trafik kazasının ardından 112 acil ambulans ile getirilen şahıs ilk tedavisinin ardından taburcu edildi. Yaklaşık üç gün sonra yeniden rahatsızlanan şahıs tekrar Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp yoğun bakım ünitesine alınırken kazadan tam 14 gün sonra hastanede vefat etti. Cumhuriyet savcılığı olaya el koyarken, bu şahsın ölüm nedeninin trafik kazası mı, yoksa bir başka rahatsızlık olup olmadığının araştırılması için cenazesi İzmir Adli Tıp’a gönderildi.
İddialara göre; Fethiye’nin Yanıklar Köyü’nden 43 yaşındaki İsmail Derin yaklaşık 14 gün önce Yanıklar Camii önünde karşıdan karşıya geçerken bir motosikletin çarpması sonucu yaralandı. Dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada yaralanan İsmail Derin, 112 acil ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp müsaade altına alınarak tedavisi yapıldı. Aynı gün taburcu edilen İsmail Derin, eve geldikten üç gün sonra rahatsızlanınca yakınları tarafından yeniden Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bir süredir tedavi gören İsmail Derin, kazadan 14 gün sonra Fethiye Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde hayatını kaybetti. İsmail Derin’in ölüm olayına Fethiye Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konuldu.
Cenaze İzmir Adli Tıp’a gönderilirken Köy Muhtarı Rüstem Koyuncu, kazanın 14 gün önce medyana geldiğini, yaralanan İsmail Derin’in hastaneye kaldırıldığını, taburcu olup eve geldikten sonra rahatsızlanıp hastaneye götürüldüğünü ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığını, ancak hayatını kaybettiğini belirterek, olaya Cumhuriyet Savcılığının el koyduğunu kaydetti. Muhtar Rüstem Koyuncu, köyün içerisinden geçen anayolun biran önce tamamlanıp çift yönlü açılarak ışıklı yaya geçidi yapılması gerektiğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir