ÇEVRE - 08 Mayıs 2024 Çarşamba 10:04

İnönü Belediyesi asfaltlarda yama çalışması başlattı

A
A
A
İnönü Belediyesi asfaltlarda yama çalışması başlattı

İnönü Belediye Fen İşleri ekipleri tarafından, ilçe genelinde yıpranmış ve zarar gören yollarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.


İlçe sakinlerinin hayatını daha iyi hale getirmek ve araç sürücülerinin yolculuklarını kaliteli bir şekilde yapmalarını sağlamak amacıyla belediye ekipleri ilçe genelinde bulunan asfaltlardaki bozulan ve zarar gören kısımlarda onarım çalışması başlattı. İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçe sakinlerinden gelen yoğun talep üzerine Mustafa Kemal ve Karargah Caddelerinden başlatılan çalışmaların diğer cadde ve sokaklarda devam edeceğini belirtti. Fen İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar bölge halkı tarafından da olumlu karşılanıyor.



İnönü Belediyesi asfaltlarda yama çalışması başlattı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’da düzenlenen bazı etkinliklere ilişkin açıklama Dışişleri Bakanlığından, Yunanistan’da düzenlenen bazı etkinlik ve yapılan açıklamalara ilişkin, "Yunanistan’daki aşırı sağcı grupların, İstiklal Savaşımızın başlangıcı olarak kabul ettiğimiz 19 Mayıs 1919’dan 75 yıl sonra, 1994’te, popülist söylemlerle ortaya attığı Pontus iddiaları asılsızdır" ifadeleri kullanıldı. Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Yunanistan’daki aşırı sağcı grupların, İstiklal Savaşımızın başlangıcı olarak kabul ettiğimiz 19 Mayıs 1919’dan 75 yıl sonra, 1994’te, popülist söylemlerle ortaya attığı Pontus iddiaları asılsızdır. ‘Pontus’ antik çağda kalmış bir tanımdan ibarettir. 19’uncu yüzyılın sonunda ortaya çıkan Pontusçu faaliyetler, Yunanistan’ın ‘Megali Idea’ planının bir uzantısıdır. Konu esasen Türk ve Rum ahalinin mübadelesi ile sonuçlanmış tarihi bir sürecin asılsız iddialara konu edilerek istismarından ibarettir. Söz konusu iddialar, Türk-Yunan ilişkilerine zarar vermeyi ve Yunanistan siyasetinin sağduyulu kesimlerini zor durumda bırakmayı hedeflemektedir" denildi. Yunanistan ile ikili ilişkilerde son dönemde olumlu bir ivme yakalandığı da belirtilen açıklamada, “Yunanistan Hükümetinden beklentimiz, sorumsuz bazı siyasetçilerin gelecek nesillerin barış ve huzur ortamında yaşamasını engellemeye yönelik çabalarına karşı net bir tutum ortaya koymasıdır” ifadelerine yer verildi.