YEREL HABERLER - 17 Nisan 2015 Cuma 18:02

'milli İttifak' Adayları Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şubesi'ni Ziyaret Etti

A
A
A
'milli İttifak' Adayları Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şubesi'ni Ziyaret Etti

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi’nin ‘Milli İttifak’ çatısı altında Eskişehir’de göstermiş olduğu milletvekilleri adayları, Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Arif Duru’yu makamında ziyaret etti.
Şube binasında gerçekleşen ziyarette, SP ile BBP tarafından yapılan ‘Milli İttifak’ sonrasında gösterilen Eskişehir milletvekili adayları, Şube Başkanı Arif Duru’ya partilerinin emekliler için yapacakları çalışmaları anlattı. Milli İttifak sonrasında Saadet Partisi Eskişehir 1’inci sıra Milletvekili Adayı olan Fesih Bingöl, ziyarette yaptığı konuşmada Türkiye’nin kritik bir seçime girdiğini söyledi. Oluşturulan ittifak sonrasında seçim beyannamesinin ilerleyen günlerde açıklanacağını belirten Bingöl, “Türkiye de biz yönetime geldiğimiz zaman hiç bir emekli açlık sınırı altında kalmayacak. Ardından bir Emekli Bakanlığı kurulacak. İktidara gelir gelmez çalışan ve emeklilere her yıl birer maaş ikramiye verilecek. Gelir dağılımında adaletsizlik olduğunu hep savunduk. İnsana yapılan hizmeti hakka yapılan hizmet olarak görüyoruz. Emekliler taleplerini sıralarken çok daha fazla isteklerde bulunması gerekir. Çok makul taleplerde bulunulmuş. Bu ülkenin ciddi bir anayasaya ihtiyacı var. Sosyal ve demokratik bir anayasanın yapılması lazım. İttifak yapılan SP ile BBP’ye bundan önce memnuniyetle bakılıyordu. Bu partilerin baraj sıkıntısı kalmadı” dedi.
“EMEKLİLERE YILDA BİR İKRAMİYE VERİLSİN”
Ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getiren Şube Başkanı Duru ise, “Ziyaret için teşekkür ederim. Emeklilerin sorunları var. Sorunlarımızı dile getiriyorum. Taleplerimizi yayınladık. Siyasi partiler taleplerimizi seçim beyannamesini nasıl değerlendirecek buna bakacağız. Milletvekili adayları olarak değerlendireceğinizi düşünerek taleplerimizden oluşan dosyayı sizlere vermek istiyorum. Biz intibak kanunun yeniden ele alınmasını istiyoruz. Emeklilere yılda bir ikramiye verilmesini istiyoruz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir