YEREL HABERLER - 01 Aralık 2011 Perşembe 17:16

YOZGAT BELEDİYE SPOR KULÜBÜNDEN ATA SPORUNA DESTEK

A
A
A
YOZGAT BELEDİYE SPOR KULÜBÜNDEN  ATA SPORUNA DESTEK

Yozgat Belediyesi tarafından kurulan Yozgat Belediye Spor Kulübü, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Büyükler Serbest ve Grekoromen Türkiye Şampiyonası’na 6 sporcu ile katılıyor.
Güreşçilere ve antrenörlerine Çapanoğlu Kentpark Sosyal Tesisleri’nde moral yemeği veren Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat’ta sporu geliştirmek ve sporcu yetiştirmek amacıyla spor kulübü kurduklarını belirterek, "Spor kulübümüzü faaliyete geçiren Başkan Yardımcımız Tevfik Bozkurt’a teşekkür ediyorum." dedi.
Yozgat Belediye Spor Kulübü’nde güreşe ağırlık vereceklerini ifade eden Başkan Başer, "Sporcularımız Ankara’da düzenlenen müsabakalara katılacak, sporcularımızdan derece bekliyoruz. Bugün de hem sporcularımızı tanıtmak hem de moral vermek için yemek düzenledik. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Büyükler Serbest ve Grekoromen Türkiye Şampiyonasına, Yozgat Belediye Spor Kulübü’nden 6, Gençlik Spor Müdürlüğü’nden 2 olmak üzere toplam 8 güreşçi katılacak.
Yemeğe Belediye Başkanı Yusuf Başer’in yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Ünal Aydın, İl Müftüsü Nuh Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Fethiye’de sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde sıra dışı düğün organizasyonunda cam vitrine alınan gelin ve damat, tır ile Fethiye caddelerinde gezdirilirken, daha sonra düğün salonunda vinçle tırdan indirildi. Fethiyeli iş adamı Hüseyin Çetinkaya, eşi Ayla Çetinkaya ile birlikte oğlu Berat Çetinkaya’ya unutulmaz bir düğün organizasyonu yaptı. Hüseyin Çetinkaya gelin ve damat için özel bir cam vitrin tasarladı. Adeta bir cam fanusa benzeyen cam vitrini süsletip üzerine "Camlar şeffaf, kalpler tertemiz" diye yazdırdı. Cam vitrin içerisine gelin ve damat için masa ve sandalye de yerleştirilip, çiçeklerle süslendi. Damat Berat Çetinkaya ile gelin Merve Sarıman bu özel düğün töreniyle evlendi. Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin siyaset, esnaf ve ticaret dünyasından yoğun katılımın olduğu düğün töreninde gelin almaya özel yaptırılıp tıra yüklenen cam vitrin ile gidildi. Cam vitrin kız evinde vinçle tırdan indirilirken, gelin Merve Sarıman ve damat Berat Çetinkaya dualarla cam vitrine girdi. Cam vitrin vinçle tekrar tıra alkışlar arasında yüklendi. Gelini alan damat tarafları konvoy eşliğinde Seydikemer ilçesinden Fethiye’ye hareket etti. Tırda gelin ve damadı cam vitrinde görenler bu anı cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. Tır üzerinde cam vitrin içinde Çatalarık Mahallesi sosyal tesislerine çift geldiğinde çok sayıda davetli alkış tuttu. Cam vitrin içindeki çift burada da vinç yardımıyla tırdan yine alkışlar arasında indirildi. Fethiyeli iş adamı Hüseyin Çetinkaya düğün organizasyonu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Biz camın şeffaflığı gibi kalbimizin şeffaflığını vitrine koyduk. Bu güzelliği oğlumuz ve gelinimize yaşatmak istedik. Böyle bir güzelliğin dünyada benzersiz ve ilk defa olmasını istedik. Çok şükür öyle de oldu. Bize destek olan düğünümüze gelen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Muğla Fethiye’de sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde düğün salonuna getirilirken tırdan vinçle indirildi Muğla’nın Fethiye ilçesinde sıra dışı düğün organizasyonunda cam vitrine alınan gelin ve damat Tır ile Fethiye caddelerinde gezdirilirken daha sonra düğün salonunda vinçle tırdan indirildi. Fethiyeli iş insanı Hüseyin Çetinkaya eşi Ayla Çetinkaya ile birlikte oğlu Berat Çetinkaya’ya unutulmaz bir düğün organizasyonu yaptı. İş insanı Hüseyin Çetinkaya gelin ve damat için özel bir cam vitrin tasarladı. Adeta bir cam fanusa benzeyen cam vitrini süsletip üzerine ’camlar şeffaf, kalpler tertemiz" diye yazdırdı. Cam vitrin içerisine gelin ve damat için masa ve sandalyede yerleştirilip, çiçeklerle süslendi. Damat Berat Çetinkaya ile gelin Merve Sarıman bu özel düğün töreni ile evlendi. Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin siyaset esnaf ve ticaret dünyasından yoğun katılımın olduğu düğün töreninde gelin almaya özel yaptırılıp tıra yüklenen cam vitrin ile gidildi. Cam vitrin kız evinde vinçle tırdan indirilirken, gelin Merve Sarıman ve damat Berat Çetinkaya dualarla cam vitrine girdi. Cam vitrin vinçle tekrar tıra alkışlar arasında yüklendi. Gelini alan damat tarafları konvoy eşliğinde Seydikemer ilçesinden Fethiye’ye hareket etti. Tırda gelin ve damadı cam vitrinde görenler bu anı cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. Tır üzerinde cam vitrin içinde Çatalarık Mahallesi sosyal tesislerine çift geldiğinde çok sayıda davetli alkış tuttu. Cam vitrin içindeki çift burada da vinç yardımıyla tırdan yine alkışlar arasında indirildi. Fethiyeli iş insanı Hüseyin Çetinkaya düğün organizasyonu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ’Biz camın şeffaflığı gibi kalbimizin şeffaflığını vitrine koyduk. Bu güzelliği oğlumuz ve gelinimize yaşatmak istedik. Böyle bir güzelliğin dünyada benzersiz ve ilk defa olmasını istedik. Çok şükür öyle de oldu. Bize destek olan düğünümüze gelen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.