DÜNYA - 01 Aralık 2011 Perşembe 09:35

TRABZONSPOR İLE SİVASSPOR 13. RANDEVUDA

A
A
A
TRABZONSPOR İLE SİVASSPOR 13. RANDEVUDA

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi ile 13. kez karşı karşıya gelecek.
Sivasspor’un 2005-2006 sezonunda mücadele etmeye başladığı ligde iki takım arasında bugüne dek yapılan 12 maçta iki takımda bir birine karşı üstünlük kuramadı. Trabzonspor rakibi ile oynadığı maçlarda 5 galibiyet ve 5 mağlubiyet elde ederken 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor’da, Bordo-mavili takım karşısında aynı sonuçları aldı. Yiğidolar 12 maçta 5 galibiyet ve 5 yenilgi alırken 2 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer attıkları 17 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü.
SİVAS’TA SİVASSPOR ÜSTÜN
İki takım arasında Sivas’ta oynanan 6 maçta ev sahibi ekip 4 galibiyet elde ederken Trabzonspor ise 2 galibiyet elde etti. Söz konusu maçlarda Yiğidolar 10 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tunceli Milyonlarca liralık "sahte gönül ilişkisi" oyununu jandarma bozdu Tunceli’de "sahte gönül ilişkileri" kurarak milyonlarca liralık dolandırıcılık yaptığı belirlenen evli çift, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Edinilen bilgilere göre, evli ve iki çocuk babası S.G. (32) ile eşi İ.G. (31), kendilerini farklı isimler ve kamu personeli kimliğiyle tanıtarak mağdurlarla iletişime geçti. Şüphelilerin, evli ve çocuklu olduklarını gizleyerek çeşitli senaryolarla sahte gönül ilişkisi kurmak suretiyle mağdurları kandırdığı tespit edildi. Soruşturma sürecinde Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından teknik ve fiziki takip, dijital inceleme ve mali analiz çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan incelemelerde, aralarında kamu personelinin de bulunduğu 6 mağdurdan elde edilen paraların, İ.G. tarafından eşi S.G.’nin banka hesaplarına aktarıldığı belirlendi. MASAK tarafından yapılan incelemelerde, S.G.’nin hesabına gelen paraların kripto para piyasası üzerinden aklanarak farklı hesaplara yönlendirildiği, şüphelilerin hesaplarında yaklaşık 7 milyon TL işlem hacmi oluştuğu tespit edildi. Delillerin tamamlanmasının ardından, JASAT ve KOM Şube Müdürlüğü koordinesinde şüphelilerin Tunceli’deki adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda İ.G. ve S.G. yakalanırken, iki ayrı adreste yapılan aramalarda 8 adet cep telefonu, 1 laptop, 1 tablet ve 4 adet SIM karta el konuldu. 1 kişi tutuklama Şüpheliler, "Nitelikli Dolandırıcılık" ve "Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerinin Aklanması" suçlarından adli makamlara sevk edildi. İ.G. tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, S.G. hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı.