YEREL HABERLER - 23 Aralık 2011 Cuma 12:09

ADİL KONUKOĞLU GAZİANTEP SAVUNMASININ 90. YILINI KUTLADI

A
A
A
ADİL KONUKOĞLU GAZİANTEP SAVUNMASININ 90. YILINI KUTLADI

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in Türkiye’nin her zaman öncü şehirlerinden biri olduğunu, bunun sebebinin atalarından gelen milli mücadele gücü olduğunu söyledi.
Konukoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, İstiklal mücadelesinde kahramanlık örneği sergileyen Antep halkının, Atatürk’ün ’Türk’üm diyen her şehir, her kasaba ve en küçük Türk köyü Gazianteplileri kahramanlık misali olarak alabilirler’ sözüne mazhar olduğunu hatırlatan Konukoğlu, "Gaziantep her zaman geçmişten gelen, atalarından aldığı mücadele gücünü, yaşamın her alanında uygulamayı başarmış bir şehirdir. Bu mücadele gücünü ekonomik
hayata da yansıtan Gaziantep, bugün üretmeye ve istihdam sağlamaya devam eden, bu ülkeye katma değer yaratan, örnek teşkil eden bir şehirdir. Bugün Atalarımıza layık olmanın sevinci ile 90.yılında kurtuluş mücadelemizin bir kez daha haklı gururunu yaşıyor, bu mücadelede canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve saygıyla anıyorum" ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir