YEREL HABERLER - 01 Aralık 2011 Perşembe 11:29

ZEYTİN AĞACINDAN DÜŞÜP YARALANDI

A
A
A
ZEYTİN AĞACINDAN DÜŞÜP YARALANDI

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde zeytin ağacından düşerek yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Alaşehir’e 30 kilometre uzaklıkta bulunan Horzum Keserler köyünde oturan beş çocuk babası Hasan Tosun (54), tarlasında bulunan zeytin ağaçlarından zeytin toplarken yaklaşık üç metre yüksekliğindeki ağacın dalının kırılması sonucu yere düştü. Düştüğü yerden kalkamayan Hasan Tosun’un sol kalça kemiği kırıldı. Eşi Ümmü Tosun (50) tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tosun, Ortopedi Uzmanı Kadir Damgacı tarafında ameliyat edilerek tedavi altına alındı.
Hasan Tosun, "Eşim Ümmü Tosun ile birlikte bahçemizdeki zeytinleri topluyorduk. Yaklaşık üç metre yüksekliğindeki ağacın üzerine çıkarak, zeytinleri toplarken bastığım dal birden kırıldı. Dalın kırılmasıyla birlikte yere düştüm. Ağrılar ve sızlamalar içerisinde bacağımı hiç hareket ettiremedim. Eşim Ümmü, zeytin bahçesi yakınında bulunan evden oğlum Mehmet Tosun’u çağırarak yardım istedi. Oğlum ve eşimle birlikte hastaneye geldik. Muayene sonucunda sol kalça kemiğimin kırıldığını öğrendim. Ortopedi
Doktoru Kadir Damgacı tarafından yapılan ameliyatla sağlığıma kavuştum. Kendi dikkatsizliğimin cezasını kalça kemiğimle ödedim. Zeytin toplama sezonunun yaşandığı şu günlerde zeytin toplayan vatandaşlarımız daha dikkatli olsunlar" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Murat Kılıç: "Bu saatten sonra Beşiktaş ile uğraşmaktan vazgeçsinler" Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç, son haftalarda yaşanan hakem ve VAR uygulamalarının Beşiktaş camiasını ciddi şekilde rahatsız ettiğini belirterek, "Bu saatten sonra Beşiktaş ile uğraşmaktan vazgeçsinler. Sabrımızı zorlamasınlar" dedi. Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç, Trabzonspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maçın skorundan memnun olmadıklarını ifade eden Kılıç, sahada mücadele eden futbolcuları tebrik ederken, özellikle VAR hakemlerinin müdahalelerine dikkat çekti. Beşiktaş’a yönelik haksız uygulamaların artık kabul edilemez noktaya geldiğini vurgulayan Kılıç, federasyon ve Merkez Hakem Kurulu ile yapılan görüşmeleri de hatırlattı. Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Skordan mutlu değiliz. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Buradan VAR hakemine sesleniyoruz. Güç transferi olmayan bir yerde VAR hakemi kurallara göre hakemi çağıramaz. Biz hakemin sahadaki vereceği her türlü karara saygılıydık. Geçtiğimiz haftalarda olması gereken, çağrılması gereken pozisyonlarda çağrılmıyor. Bizim oyunumuz biraz iyi olduğunda hemen oyunu nasıl kıracaklarına çok güzel karar veriyorlar. Geçen hafta başkanımız, federasyona ve MHK Başkanı’na gitti. Orada VAR hakemlerinin yabancı olması gerektiğini dile getirdi. Ne kadar haklı olduğumuzu burada görüyorsunuz. Eğer VAR hakemi kurallara göre hareket etmiş olsaydı pozisyon ne olursa osun ona göre hareket edecekti. Beşiktaş’a yapılan haksızlıklara ‘dur’ deme zamanı geldi. Biz ödeyeceğimiz bedeli ödedik. Bu saatten sonra Beşiktaş ile uğraşmaktan vazgeçsinler. Sabrımızı zorlamasınlar. Bütün oyuncularımızın motivasyonunu kırıyorlar. Bu şekilde hareket etmeye devam ederlerse biz de gerekeni yapacağız."