YEREL HABERLER - 01 Aralık 2011 Perşembe 09:23

MALATYA`DA İKİ YANGIN MADDİ ZARARA NEDEN OLDU

A
A
A
MALATYA`DA İKİ YANGIN MADDİ ZARARA NEDEN OLDU

Malatya’da iki ayrı yerde meydana gelen yangında, maddi zarar oluştu.
Edinilen bilgiye göre ilk olay, Akçadağ İlçesi Muratlı Köyü’nde meydana geldi. H.A. (66) isimli şahıs bahçesinde ısınmak için yaktığı ateşin Y. A’ya (45) ait tarlaya sıçraması sonucunda yangın çıktı. Yangında 4 dönüm kuru ot ve bir adet kayısı ağacı yandı. Yangın Akçadağ itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Öte yandan, Akçadağ ilçesi Çobanuşağı Köyü’nde, M.O (66) kendisine ait evin eklentisi olan odunluk ve tandır olarak kullandığı bölümde ekmek pişirirken yakmış olduğu ateşten sıçrayan alevlerin
odunluğa sıçraması ile yangın çıktı. Yangında evin odunluk kısmı tamamen yandı. Yangının Akçadağ itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek herhangi bir can kaybının olmadığı kaydedildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bakırköy’de otoparktaki araçlardan 30 milyon dolar çalındığı iddiasına ilişkin 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi İstanbul Bakırköy’de site otoparkındaki iki araçtan 30 milyon dolar çalındığı iddiasına ilişkin gözaltına alınan şüpheli sayısı 11’e yükselmişti. Şüphelilerden 9’u tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişiye ise yurt dışı yasağı uygulanarak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 11 Şubat’ta Şenlikköy Mahallesi Ekşi Nar Sokağı’nda bulunan sitenin otoparkında park halindeki iki araçtan 30 milyon dolar çalındığı iddiasına ilişkin başlatılan soruşturmada gözaltına 11 kişi alınmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan 11 şüpheli, emniyetteki işlemleri tamamlanarak Bakırköy Adliyesine sevk edilmişti. Savcılık ifadelerinin ardından şüphelilerden K.K. "örgüt kurmak ve yönetmek", "nitelikli hırsızlık", "nitelikli hırsızlığa teşebbüs", "suç delillerini yok etme, değiştirme veya gizleme", R.S. isimli şahıs ise "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "nitelikli hırsızlık" ve "nitelikli hırsızlığa teşebbüs", E.K. "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" ve "nitelikli hırsızlığa teşebbüs", Ş.K. isimli şüpheli "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma" ve "nitelikli hırsızlık" suçlarından, E.K, M.G, B.B, R.K, O.D. ise "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım etmek" suçlarından tutuklamaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişti. Sevk edilen şüphelilerden 9’u gözaltına alınarak cezaevine gönderilirken, 2 kişiye ise yurt dışı yasağı uygulanarak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.