GENEL - 18 Ocak 2018 Perşembe 10:46

Afrin operasyonu öncesinde sınır ötesindeki hastanelerde hazırlıklar hızla devam ediyor

A
A
A
Afrin operasyonu öncesinde sınır ötesindeki hastanelerde hazırlıklar hızla devam ediyor

Afrin operasyonu öncesindeki sınır ötesinde bulunan hastanelerde hazırlıklar sürüyor.

Afrin operasyonu öncesindeki sınır ötesinde bulunan hastanelerde hazırlıklar sürüyor. Gaziantep’ten giden heyet, sağlık tesislerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Gaziantep İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdulkadir Turgut, Vali Yardımcısı Şenol Esmer ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ile birlikte Suriye’nin Halep kentine bağlı El Bab ilçesinde Sağlık Bakanlığı tarafından inşa edilen 200 yataklı hastane ile bölgede bulunan mevcut sağlık tesisinde incelemelerde bulundu. Yapımına devam edilen 200 yataklı hastane ve mevcut hastane hakkında yetkililerden bilgi alan İl Sağlık Müdürü Turgut, beraberindeki heyet ile birlikte sunulan hizmetleri değerlendirdi.


Hastane yapımı tamamlandığında Suriyeli vatandaşlara en iyi şekilde sağlık hizmeti sunacağı bilgisini veren Turgut, sınır ötesinde görev yapan sağlık çalışanlarıyla da bir araya geldi. Turgut, Çalışanların istek ve taleplerini dinleyerek özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan: “Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsun’u daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Işıkhan’a, Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, ve AK Parti il teşkilatı üyeleri eşlik etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi bürokratları da bulundu. Başkan Doğan, ziyaret sırasında kentte gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili Bakan Işıkhan’a bilgi verdi. Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Işıkhan, Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Doğan ise Samsun’un Karadeniz Bölgesi’nin merkezi ve lokomotif kenti olduğunu belirterek, “Tarımdan sanayiye, turizmden eğitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsunumuzu daha ileri bir noktaya taşımak için aralıksız çalışıyoruz. Bu noktada bizlerden desteğini esirgemeyen Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı şehrimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. Şeref defterinin imzalanıp hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.