KÜLTÜR SANAT - 07 Kasım 2017 Salı 16:52

Gaziantep’te resim yarışması

A
A
A
Gaziantep’te resim yarışması

Gaziantep’te “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu resim yarışması düzenlenecek.

Gaziantep’te “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu resim yarışması düzenlenecek.




Yarışmaya tüm Türkiye’deki resmi ve özel okullarda eğitim ve öğrenim gören ortaokul öğrencilerinin katılabileceği öğrenildi.


5. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerini kapsayan resim yarışması Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü ile Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü işbirliğinde düzenleniyor. tüm Türkiye’deki resmi ve özel okullarda eğitim ve öğrenim gören ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmada, dereceye giren 3 eserin ödüllendirilecek. Yarışmaya katılacak öğrencilerin doldurup imzaladıkları fotoğraflı başvuru formu ve 3 bin 550 formatındaki eserin aslı ile başvuru yapabileceği belirtilirken, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi veya ilgili sosyal medya adreslerinden başvuru formu ile yarışma şartnamesine ulaşabileceği duyuruldu.


Öğrencilerin resimlerini, 1 Kasım 2017 ile 2 Şubat 2018 tarihleri arasında, Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğünde bulunan yarışma sekretaryasına, elden, posta veya kargo aracılığıyla teslim etmesi gerektiği ifade edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir