YEREL HABERLER - 27 Mayıs 2016 Cuma 18:05

Özel Sanko Okulları Öğrencileri “Cimri” Oyununu Sahneledi

A
A
A
Özel Sanko Okulları Öğrencileri “Cimri” Oyununu Sahneledi

Özel Sanko Okulları tarafından düzenlenen “2.Kültür ve Sanat Haftası” etkinliklerinin üçüncü gününde, Fransız komedi yazarı Moliere’in“Cimri” adlı oyunu lise öğrencileri tarafından sahnelendi.
Moliere tarafından kaleme alınan eserde, o zamanın Paris burjuvasının para tutkusunu öne çıkardığı ve parayı bütün insani değerlerin üstüne koyan, kendisine yabancılaşan, para karşısında özgürlüğünü yitiren insanları ve para temelinde biçimlenen toplumsal ilişkileri öğrenciler tarafından muhteşem bir performansla seyirciyle buluştu.
Özel Sanko Okulları Tiyatro Kulübü öğrencilerinin usta oyuncuları aratmayacak düzeyde sahneledikleri oyunun yönetmenliğini Drama Öğretmeni Canan Karhan yaptı, ışık ve ses sorumluluğunu Bale ve Halk Oyunları Öğretmeni Ayça Anlar ve Ece Özkoç üstlendi.
Birkan Hallaç, Ramazan Özer, Berkay Sanağ, İlkay Tiryaki, Dilara Satıl, Dilan Şahin, Ezgi Ortagül, Ayşa Karakuşoğlu, Oğuz Erkol, Taylan Aslan, Eren Karakullukçu, Esra Topçuoğlu, Aysıla Tural ve Gökçe Geçit’in büyük bir başarı ile Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde sahneye taşıdığı oyunu, izleyiciler ayakta alkışladı.
Oyunu, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, Genel Müdür Yardımcısı Sevim Karakaş, öğretmenler ve öğrenciler de izledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir