GÜNDEM - 29 Nisan 2024 Pazartesi 14:04

Şahinbey Belediyesi minik masa tenisçilerini ağırladı

A
A
A
Şahinbey Belediyesi minik masa tenisçilerini ağırladı

Şahinbey Belediyesi Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği ’ne ev sahipliği yaptı.


Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim ve öğretim kuramları spor faaliyetleri kapsamında Türkiye’de Aksaray, Bingöl, Çorum, Denizli, Gaziantep, Giresun, Tekirdağ ve Yalova illerinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakalarına Şahinbey Belediyesi ev sahipliği yaparken düzenlenen organizasyona 140 sporcu katıldı. Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara madalyalar verildi.


“Sporun ve sporcunun yanındayız”


Önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak böyle bir organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Özellikle gençlerimizin amatör sporlara ilgi göstermelerini destekliyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabilmeleri için bisiklet ve spor ayakkabı hediye ediyoruz. Sadece bunlarla yetinmeyerek onlara spor yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Geleceğimizin Milli sporcularının şehrimizden çıkması ve ülkemizi uluslararası alanda temsil edebilmeleri için onlara destek oluyoruz. Masa Tenisi en zararsız spor dallarından birisi bu organizasyonda bulunan tüm sporcuları kutluyor ve tebrik ediyorum” diye konuştu.



Şahinbey Belediyesi minik masa tenisçilerini ağırladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kat karşılığı ihale düzenlendi Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ihalesi düzenledi. Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan 1 blok 36 adet daire, 3 adet dükkan için kat karşılığı yapım ihalesini düzenledi. Kentsel dönüşüm projelerine önem verdiğini her fırsatta dile getiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, çalışmalara hız kesmeden devam edileceğini açıkladı. 15 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen ihale ile ilgili açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, ‘’Deprem riskini hiçbir zaman unutmadan bölgemizdeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam ediyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızın yaşam alanlarını elimizden geldiğince iyileştirmek ve konforlu hale getirmek en önemli görevlerimizden biri. Ömrünü tamamlayan yapıların yerine konforlu, yüksek standartlı yapıları inşa etmek için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Battalgazi, Kazım Karabekir, Anbar, Çorakçılar Mahallelerimizde yapılan çalışmaların yanında Yıldırım Beyazıt Mahallemizde de kentsel dönüşüm projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yıldırım Beyazıt 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1 blok 36 daire, 3 adet dükkan için ihalemizi düzenledik. İhalemize katılan tüm müteahhit firmalarımıza teşekkür eder, ihaleyi kazanan firmamızı ise tebrik eder; hayırlı olmasını dilerim. Vatandaşlarımızın konforlu yaşam alanlarına ulaşması için ilçemizdeki kentsel dönüşüm çalışmaları durmaksızın devam edecek.’’ dedi.
Samsun Sahiller turizm sezonuna hazırlanıyor Karadeniz Bölgesi’nin mavi bayraklı en çok plaja sahip şehri Samsun’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahillere turizmin hareketlendiği yaz sezonuna hazır hale getiriliyor. Samsun’un önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsun’u turizm alanında daha ileriye taşımak için tüm birimlerimizle aralıksız çalışıyoruz” dedi. Türkiye’nin en uzun sahilinden birine sahip olan Samsun’da yaz sezonu hazırlıkları aralıksız sürüyor. Karadeniz Bölgesi’nde en çok mavi bayraklı plaja sahip kent olan Samsun’da başta mavi bayraklı plajlar olmak üzere tüm sahil şeridinde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalar gerçekleştiriliyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, ekiplerince sahil şeridinde sokak mobilyaları yenileniyor, kaldırımlar onarılıyor, ağaçlar budanıyor, yürüyüş alanları ve kumsallar temizleniyor. Belirli periyotlarla gerçekleştirilen bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının sezonun başlayacağı 15 Haziran’a kadar tamamlanması planlanıyor. “Mavi bayraklı plaj sayımızı arttırmak istiyoruz” Samsun’un önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Samsun’u turizm alanında daha ileriye taşımak için tüm birimlerimizle aralıksız çalışıyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz mavi bayraklı plajlarımız başta olmak üzere sahil şeridimizde yaz sezonu için hummalı bir hazırlık çalışması yapıyor. Farklı turizm destinasyonlarına sahip olan kentimiz deniz turizmi anlamında da oldukça ilgi görüyor. Çok güzel bir sahil şeridine sahibiz. Samsunumuzda mavi bayraklı plaj sayımızı arttırmak istiyoruz. Bunun için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca mevcut plajlarımızın standardını korumak, tüm sahil şeridimizi daha güzel hale getirmek için çalışıyoruz. Yeni projelerle ve uygulamalarla kentimizde turizmin gelişimine daha fazla katkı sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Manisa Cemar Mermer ve Traverten sektörde bir kez daha zirvede Rey Medya tarafından iş dünyasının en iyilerini bir araya getirme amacıyla düzenlenen ‘Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri’ töreninde Kula’dan dünyanın dört bir yanına ihracat yaparak ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Cemar Mermer ve Traverten, ‘Yılın Lider Doğaltaş Üretim ve İhracat Firması’ ödülüne layık görüldü. Bu başarılı ödülü, firmanın Genel Müdürü Yusuf Yalçın, ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken’in elinden aldı. İhracat ve istihdam odaklı çalışmalarıyla sektörde öncü firmalar arasında yer alan Cemar Mermer ve Traverten, bir başarıya daha imza attı. Kula’dan dünyanın dört bir yanına ihracat yaparak uluslararası pazarda önemli bir söz sahibi olan Cemar Mermer ve Traverten, Rey Medya tarafından marka algısını güçlendirmek, liderleri ve inovasyonu ödüllendirmek ve iş dünyasının en iyilerini bir araya getirmek için düzenlenen “Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri” töreninde “Yılın Lider Doğaltaş Üretim ve İhracat Firması” ödülüne layık görüldü. Göreve geldiği günden bugüne kadar başarı üstüne başarı ekleyerek firmanın büyümesinde büyük rol alan firmanın Genel Müdürü Yusuf Yalçın, bu başarılı ödülü ünlü oyuncu ve sunucu Ece Erken’in elinden aldı. 500’ü aşkın kadrosuyla 40’tan fazla ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine sağladığı katkıların yanı sıra sektörün de nabzını tutmaya devam ettiklerini dile getiren Cemar Mermer ve Traverten Genel Müdürü Yusuf Yalçın, bu başarıda emeği olan ekip arkadaşlarına teşekkür ederek; “ Rey Medya’nın düzenlediği “Uluslararası Marka ve Prestij ödülleri” programına katıldık. Bilişim Müdürümüz Salim Pehlivan bey ve basın danışmanımız Hasan Yiğen bey ile birlikte katıldığımız programda Cemar Traverten&Marble olarak “Yılın Lider Doğaltaş Üretim ve İhracat Firması” ödülünü almış olmanın gururunu yaşadık. Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Öksüz’ün önderliğindeki 500 kişilik dev ekibimizin her bir ferdinin emeğine sağlık diyor, Allah nazardan korusun ve başarılarımızın daim olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı.
Karabük Başkent EDAŞ Karabük’ü bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı Başkent EDAŞ, Karabük’te kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü. Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Başkent EDAŞ, Karabük’te yılın ilk 3 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde önemli çalışmalara imza attı. Şirket, Karabük’te hizmet verdiği 1772 trafo ve 7 bin 886 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Yapılan açıklamaya göre, daha aydınlık bir Karabük için Merkez, Safranbolu, Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde 788 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren şirket ekipleri bölgede 6 trafo ve 18 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 277 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı. Şirket, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Karabük’te hizmet verdiği 178 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 8 kilometrelik yeni kablo döşeyen şirket ekipleri, kentte 89 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 2 elektrik panosu ile 5 trafo merkezi montajı da tamamlandı. Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile şirket 2024 yılının ilk 3 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi. Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan şirket, baskentedas.com.tr, Başkent 186 Mobil Uygulaması, 0(312) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı’ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ediyor. Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Şirketin, Karabük’te bakım ve yatırım çalışmalarına devam edeceği belirtildi.