GENEL - 02 Ekim 2018 Salı 12:56

Görele Belediyesi’nde kış uygulaması

A
A
A
Görele Belediyesi’nde kış uygulaması

Görele Belediyesi Temizlik İşleri personellerine yeni kışlık iş kıyafetlerinin dağıtımı yapıldı.

Görele Belediyesi Temizlik İşleri personellerine yeni kışlık iş kıyafetlerinin dağıtımı yapıldı.


Görele Belediyesi Temizlik İşlerinde görevli personellerine, kışlık yeni iş kıyafetlerinin dağıtımı yapılarak, personellerin kışın soğuğunda daha rahat çalışmaları sağlandı.


Temizlik işleri başta olmak üzere yapılan her türlü çalışmayı titizlikle takip ettiklerini belirten Başkan Erener, “Yapılan ve yapılacak her türlü projelerimiz ile birlikte bizler için kentimizin imajı ve temizliği de çok önemlidir. Görele’nin temizlik konusunda örnek kentlerin arasında yerini aldığına inanıyorum. Biz her yönü ile gelenlerin beğenerek gezeceği ve temizlik açısından hayran kalacağı bir kent istiyoruz. Şehirlerin olmazsa olmazları arasında bu durum ilk baş sıralarda yerini alacaktır. Tabi ki bunların yanında personellerimizin o denli rahatı bizler için büyük önem taşımaktadır. Temizlik işleri personellerinde yaz, kış her türlü kıyafet değişikliğine giderek, çalışan personellerin iş güvenliğini ve sağlığını ön planda tutup, yazın sıcağında, kışın soğuğunda daha rahat sağlamaktır. Tüm çalışanlara özverilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada Balotelli’nin pasında savunma arkasına hareketlenen Mendoza’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden vuruşunda kaleci Muslera topu güçlükle kornere çeldi. 12. dakikada Kaan Ayhan’ın pasında Kerem Demirbay’ın ceza yayının sağından sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. 17. dakikada Mertens’in pasında ceza sahasında sağında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın şutunu kaleci Magomedaliyev gole izin vermedi. 26. dakikada Mendoza’nın vuruşunda seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Balotelli’nin şutunu kaleci Muslera kornere çeldi. 42. dakikada Ziyech’in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten dışarıya çıktı. Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y.Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut, Maestro, Yusuf Barasi, Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Tayfun Aydoğan, Dorukhan Toköz, Alioui, Fougeu, Aimbetov Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Ziyech, Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Aurier, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Ndombele, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk