ASAYİŞ - 25 Ocak 2013 Cuma 18:00

SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON: 10 GÖZALTI

A
A
A
SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON: 10 GÖZALTI

Denizli, Antalya ve Muğla`da gerçekleştirilen operasyonlarda, bir suç örgütüne üye olduğu iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda Denizli merkezi ve bazı ilçelerinde faaliyet gösteren bir suç örgütü olduğu tespit edildi. Parada sahtecilik, tarihi eser kaçakçılığı, tehdit gibi suçları işledikleri tespit edilen örgüte yönelik Denizli, Antalya ve Muğla`da eşzamanlı operasyon yapıldı.
Operasyonlarda, 4 tabanca, ruhsatsız 4 av tüfeği, 2 tarihi eser, 56 sikke, sahte para çoğaltmada kullanılan renkli yazıcı, 16 adet tabanca mühimmatı, 36 av tüfeği mühimmatı, 1 dedektör ve 10 bin 900 TL sahte para ele geçirildi.
Gözaltına alınan 10 kişi adli makamlara sevk edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Gölmarmara’da kuyumcu soygunu zanlıları İzmir’de yakalandı Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde maskeli ve pompalı tüfekle kuyumcuyu soyan iki şüpheli, çaldıkları altınlar ve suç aletiyle birlikte İzmir’de yakalandı. Edinilen bilgilere göre, 23 Ocak günü saat 10.00 sıralarında Gölmarmara ilçesi Atatürk Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Okan Kuyumculuk isimli iş yerine yüzü maskeli ve elinde pompalı tüfek bulunan bir şahıs geldi. Şüpheli, silahı iş yeri çalışanına doğrultarak 4 adet altın kelepçe bilezik ile 4 tablo içerisinde bulunan toplam 100 adet altın yüzüğü bir çantaya koydu. Olayın ardından şüpheli, iş yeri önünde bekleyen beyaz renkli ve plakasız bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Gölmarmara İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda, şüpheli aracın plakası tespit edilerek İzmir iline gittiği belirlendi. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ile yapılan müşterek çalışmalar sonucunda, olayı gerçekleştirdikleri belirlenen H.S. (26) ve Y.G. (39) isimli şüpheliler İzmir’de yakalandı. Şahısların iş yerinden çaldıkları altınlar ile olayda kullanılan pompalı tüfek, Saruhanlı ilçesi Heybeli Mahallesi kırsalında bulunan ormanlık alanda gizlenmiş halde ele geçirildi. Yakalanan iki şüpheli Manisa’ya getirilerek gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.
Trabzon Lovik: "Taraftarımızın atmosferi çok özel" Trabzonspor’un yeni transferi Mathias Lovik, taraftarların oluşturduğu atmosferin çok özel olduğunu belirterek, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Trabzonspor’un yeni transferi Mathias Lövik, bordo-mavili forma ile çıktığı ilk maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Taraftarın oluşturduğu atmosferden etkilendiğini belirten Lovik, karşılaşmanın kendisi adına özel bir gece olduğunu belirterek, "İlk maçlar her zaman zordur. Taraftarımızın atmosferi çok özel. Benim için çok güzel ve özel bir gece oldu. Zor oldu ama güzel oldu. Yeni takımınızla oynadığınız ilk maç her zaman özeldir. Bu tür bir seyirci önünde oynamanın zor olduğunu söyleyebilirim. Gün gün daha iyi olacağım. Kazanmak insanı mutlu ediyor" ifadelerini kullandı. Takıma uyum sürecine de değinen Lovik, takım arkadaşlarının kendisini kısa sürede aralarına aldığını vurgulayarak, "Zor bir görevdi ama takım arkadaşlarım çok iyi insanlar. Hemen beni aralarına aldılar. Bu durum benim için her şeyi daha rahat hale getirdi. Herkes İngilizce konuştuğu için iletişim konusunda da sorun yaşamıyoruz. Yüzde yüzünüzü vermediğinizde bu iş çok zor hale geliyor. Bugün 3 puan aldığımız için çok mutluyuz" dedi. Maçta atılan gollerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Lovik, "İlk gol Onuachu’nun attığı gol için tam anlamıyla takım golü diyebiliriz. Paul ile sadece bir antrenmanda birlikte olma şansı bulduk ama çok güzel bir gol oldu. İkinci gol ise aşırtma vuruşla atılmış çok klas bir goldü. Benim için bu golün ayrı bir önemi var çünkü yediğimiz golde benim hatam vardı. Takım arkadaşlarım bu golle hatamı telafi etmiş oldu" şeklinde konuştu.