MAGAZİN - 17 Ağustos 2012 Cuma 14:54

1400 metrede evlilik teklifi

A
A
A
1400 metrede evlilik teklifi

Fethiye’ye bir arkadaş gurubu ile birlikte gelen deniz subayı uzun yıllardır tanıdığı kız arkadaşına 1400 metre yükseklikteki Ölüdeniz’in muhteşem manzarasında “Benimle Evlenir misin Ahu” yazılı afiş açtı. Bu sözü gökyüzünde de tekrarlayan genç “Evet” cevabı alınca adeta sevinçten uçtu. Yere inişte diz çöken çılgın aşık, “evet” cevabı veren kız arkadaşına tek taş yüzük de taktı.

HABER : MURAT YALÇIN
KAMERA : MUSTAFA TAŞKIN
MUĞLA


Gölcük’te deniz subayı olarak görev yapan Oğuzcan Okuyucu (26) lise sıralarından arkadaş olduğu sinema-televizyon sektöründe çalışan Ahu Erer’e (25) Ölüdeniz semalarında afişli evlilik teklifi yaptı. Arkadaş grubu ile geldikleri Ölüdeniz’de FOCUS Şirketi’ne başvuran Oğuzcan Okuyucu, arkadaşları ile ayrı ayrı tandem uçuş yapmak istediklerini söyledi. Oğuzcan Okuyucu, yamaç paraşütü pilotu Ferdi Güven, kız arkadaşı Ahu Erer, pilot Engin Bacaksız, diğer grup üyeleri de aynı şirketin başka pilotları ile eşleşip, Babadağ’ın 1800 metrelik pistinden uçuşa geçtiler.

SÜRPRİZ YAŞATTI

İki pilot gökyüzünde birbirlerinden fazla uzaklaşmadan uçarlarken, Ölüdeniz semalarına geldiklerinde Oğuzcan Okuyucu, çantasından çıkardığı ‘benimle evlenir misin? Ahu’ yazılı afişi 1400 metre yükseklikte açtı. Çığlık atarak aynı sözleri bir başka paraşütteki Ahu Erer’e söyleyince genç kız 12 yıllık arkadaşının bu teklifini kısa süre düşünüp, “evet” dedi.

YERE İNİŞTE TEK TAŞ YÜZÜK TAKTI

Ölüdeniz Belceği Plajı’na önce genç kız pilotu ile inerken, ardından elindeki afişle Oğuzcan Okuyucu indi. Afişi gören yerli ve yabancı turistler, bir anda alkış tufanı kopardı. İki arkadaş birbirlerine sarılırken, genç aşık kız arkadaşının önüne diz çöküp, evlenme teklifini bir kez daha yaptı. “Evet” cevabını alan Oğuzcan Okuyucu, cebinden tek taş yüzüğü çıkarıp, Ahu Erer’in parmağına alkışlar arasında taktı.

ÇİFTE BAYRAM YAŞIYORUZ

Sinema-televizyon sektöründe çalıştığını söyleyen Ahu Erer, “Çifte bayram yaşıyorum. 12 yıldır okuldan arkadaşız. Buraya grup olarak tatile geldik. Böyle evlenme teklifi beklemiyordum. Çok büyük sürpriz oldu” dedi.

Oğuzcan Okuyucu da “Ölüdeniz’in muhteşem manzarasında bu sürprizi yaşatmak istedim. Teklifi kabul etti. Çok mutluyum” dedi.
Tecrübeli pilot Ferdi Güven de “Böyle bir sürprize tanıklık etmekten çok keyif aldık. Mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir