SPOR - 03 Mart 2018 Cumartesi 22:48

Açıkgöz: 'Bir sonraki senenin hazırlığını yapacağız'

A
A
A
Açıkgöz: 'Bir sonraki senenin hazırlığını yapacağız'

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında Galatasaray’a 7-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktör Levent Açıkgöz, "Durum gösteriyor ki bir sonraki senenin hazırlığını yapacağız" dedi.

Açıkgöz, hafta içinde maça iyi hazırlandıklarını, geçmiş maçlarda yapılan hatalar üzerinde durduklarını kaydederek, “Kalemize gelen ilk golü yedikten sonra bütün direncimiz kırılıyor. 7-0'lık skordan sonra söylenecek bir laf yok. Durum gösteriyor ki bir sonraki senenin hazırlığını yapacağız. Bu mevcut kadronun içinde önümüzdeki süreçte transferlerle alakalı kulübün durumu ne olur bilemiyorum. Bu oyuncu topluluğu ile seneye de devam edeceğimize göre, altyapıdan çocuklara da şans vererek, kalan 10 maçı değerlendireceğiz” dedi.

Açık oynadıkları yönünde gelen bir soruya Açıkgöz, şunları söyledi:

"Topa sahip olduğun zaman tabii ki atak yapmak için açık oynayacaksın. Galatasaray karşısında birinci bölgede kapanırsan gol yeme ve pozisyon verme şansı daha çok fazla. İkinci bölgede Rakibe alanı daraltıp top oynatmamak üzerine çalışma yaptık. Galatasaray’da üst düzey oyuncu var. Büyük maçlarda kalite farkı ortaya çıkıyor. Futbolculara da bir şey diyemiyorum. Savunmayı ikinci bölgede yapmanın daha mantıklı olduğunu düşündük. Geriye çekildiğiniz zaman daha rahat gol yeme şansı var."  

Yasin Erdem - Çetin Uzunkara - Samet Oğuzhan Doğan
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlarında Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildi” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “Mahzen-32” operasyonları ile elebaşılığını cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi Hakkı Saral’ın yaptığı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da “Mahzen-32” operasyonları düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Bursa merkez ve İnegöl’de vadeli araç alım satım faaliyetlerinde bulunarak vatandaşlarımızdan silah zoruyla yüksek miktarlarda para tahsilatı yaptıkları, Bursa’ya il dışından getirdikleri tetikçiler vasıtasıyla para vermeyi kabul etmeyen kişilere ve bu kişilerin işyerlerine yönelik silahlı saldırı düzenledikleri, Bursa’ya farklı illerden gelerek vadeli araç alımı yapanların adreslerini tespit ettikleri ve bu kişileri hürriyetlerinden yoksun bırakarak darp ettikleri, araç alım satımı nedeniyle kişiler arasında meydana gelen alacak verecek konularına müdahil oldukları ve sözde mahkemeler kurarak haksız menfaat sağladıkları, silahla ölüm tehdidinde bulundukları kişilerin işyerlerine ve araçlarına zorla el koydukları ve bu malları örgüt üyelerinin üzerine geçirdikleri, silah ve tehdit zoru ile el konulan araçları hediye adı altında örgütün elebaşına verdikleri ve suç faaliyetleri esnasında, güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıda bulundukları tespit edildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu, 15 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda çek ve senet ile çok miktarda nakit paraya el konuldu. 10 ayda 454 organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verdiği paylaşımında, “10 aylık süre içinde; 454 organize suç örgütünü çökerttik. Bu suç örgütlerini isim isim kamuoyu ile paylaştık. Organize suç örgütlerine yönelik toplam bin 201 operasyon düzenledik. 8 bin 260 şüpheli yakalandık. Bunlardan; 3 bin 58’i tutuklandı. Bin 740’ı hakkında adli kontrol kararı verildi" ifadelerine yer verdi.