POLİTİKA - 24 Nisan 2023 Pazartesi 17:46

AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayı Şenocak, 'Biz sahadan beslenen siyasi bir partiyiz'

A
A
A
AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayı Şenocak, 'Biz sahadan beslenen siyasi bir partiyiz'

Seçim çalışmaları çerçevesinde Bahçelievler’de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayı Bayram Şenocak, “Biz sahadan beslenen siyasi bir partiyiz” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili adayları 14 Mayıs seçimlerine 20 gün kala sahada çalışmalarına devam ediyor. 3. Bölge Milletvekili adaylarından Bayram Şenocak saha çalışmaları çerçevesinde bugün Bahçelievler’i ziyaret etti. Şenocak ziyaretler çerçevesinde Yenibosna’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Keyifli sohbetlerin de yaşandığı ziyaret esnasında Şenocak, ilk kez oy kullanacak gençlerle de uzun süre sohbet etti. Şenocak ziyaretlerin ardından AK noktayı da ziyaret ederek partililer ile sohbet etti. Şenocak burada masa başına da geçerek AK Parti için üye kaydı yaptı.

“Biz sahadan beslenen siyasi bir partiyiz”

Çalışmalarının ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayı Bayram Şenocak, AK Parti teşkilat üyelerinin seçim öncesinde de çalışmalar yaptığını ifade ederek, “Bizim tüm milletvekili adaylarımız, tüm teşkilatımız zaman zaman esnaf ziyaretlerine çıkarız. Değişik süreçlerde de yapıyoruz bunu. Her gün başka bir ilçedeyiz bugün de Bahçelievler ilçesindeyiz. Tabii ki esnaf ziyareti yaparken halkımız ile bir araya gelmiş oluyoruz. Sokakta vatandaşımıza temas etmiş oluyoruz. Kitle partisiyiz. Ulaşılması zor bir parti değiliz. Biz sahadan beslenen siyasi bir partiyiz. Bu ülkede bizim açıkladığımız bir sürü yeni proje var. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı bir sürü yeni müjde var. Her gün birkaç yeni proje ile halkımızın karşısına çıkmış oluyor. Özellikle şu anda bizim yaptığımız açılışlar ve yeni projeleri tanıtmaya bile yetişemiyoruz. Hatta şu anda seçim üstü bir sürü açılışını yapamadığımız projelerimiz var. Halkımızla şu anda buluşturamadığımız projeler var. Çünkü bunların hepsi zaman gerektiriyor. Programımız da çok sıkışık. Önümüzdeki bir yıl sonra açıklayacağımız şu anda bitmiş olan projelerimiz var. Ama Allah’ın izni ile halkımızda bunların farkında. Bu ülkede yapılanların, halkımızın hizmetine sunduğumuz ve yarınlarla alakalı kendi menfaatine uygun o kadar projeyi hayata geçirdik ki insanlarımız bunların her birinden fazlasıyla istifade edecek” dedi.

Murat Delice - Mert Yıldırım
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir