TEKNOLOJİ - 25 Ağustos 2014 Pazartesi 18:00

Akıllı telefonlar için festival vakti

A
A
A
Akıllı telefonlar için festival vakti

Turkcell, akıllı telefon pazarında öne çıkan cihazları avantajlı tekliflerle sunmaya devam ediyor.

25 Ağustos’ta başlayan yeni Akıllı Telefon Festivali kapsamında Turkcell T50, Samsung Galaxy Ace 4, LG G2 Mini, Samsung Galaxy Note 3 Neo ve Samsung Galaxy S5 16 GB, Turkcell müşterilerine özel ayrıcalıklarla sunulacak. Bireysel ve kurumsal hat sahibi Turkcell’liler, Turkcell İletişim Merkezi’nden ya da Turkcell.com.tr üzerinden cazip taksit seçenekleriyle bu akıllı telefonlardan birine sahip olabilecek.

Burak Sevilengül: Turkcell’de herkese uygun bir akıllı telefon var

Turkcell Bireysel Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Turkcell olarak biz, dileyen herkesin akıllı telefonlara erişebildiği bir fiyatlandırma ve taksit dünyası kurmaya çok büyük önem veriyoruz. Artık lüks olmaktan çıkan ve hepimizin ihtiyaç duyduğu cihazlar haline gelen akıllı telefonları müşterilerimize en uygun koşullarda sunmak amacıyla dönem dönem Akıllı Telefon Festivalleri düzenlemeyi bir gelenek haline getirdik. Turkcell müşterilerine bu kez, teknolojik gelişimin en ön saflarında yer alan 5 farklı cihaz için, tarifeye ek ayda 1 TL’den başlayan teklifler sunuyoruz. Herkesin kendi ihtiyaç ve bütçesine uygun bir akıllı telefon bulabileceği bu avantajlı kampanyada sunduğumuz fırsatlardan yararlanmak isteyen tüm Turkcell’lileri mağazalarımıza bekliyoruz.”
Her segmentte, her ekran boyutunda alternatifler

Turkcell’in Akıllı Telefon Festivali kapsamında, peşin satın alındığında 529 TL’den 2199 TL’ye kadar çeşitli fiyat bantlarına ve farklı ekran boyutlarına uzanan cihaz alternatifleri sunuluyor. Cihazları peşin, internet paketleriyle birlikte ya da tarifeye ek fiyatlarla avantajlı koşullarda satın almak mümkün. Kaçırılmayacak bu akıllı telefon festivali kapsamında sunulan fırsatından yararlanarak cihaz satın alan Turkcell’liler, tercih ettikleri cihaza bağlı olarak ilk ay 2 GB’a varan ek internet paketlerinden de faydalanıyor.

Festival kapsamındaki akıllı telefonları kontratlı satın almak isteyen Turkcell’liler; Samsung’un çok tutulan Ace serisinin sadece Turkcell’de sunulacak en yeni üyesi Galaxy Ace 4’e tarifeye ek 1 TL’den başlayan fiyatlar ve 24 ay taksit imkanı ile sahip olabilecek. Kompakt tasarımı ile öne çıkan LG G2 mini, kalem teknolojisi ve geniş ekranı ile özellikle profesyonellerin tercihi Samsung Galaxy Note 3 Neo ve Samsung Galaxy serisinin en son yıldızı Samsung Galaxy S5 ise peşin fiyatına 24 ay taksit fırsatı ile müşterilerle buluşacak.

Turkcell T serisinin kısa sürede büyük beğeni toplayan yeni gözdesi Turkcell T50 ise üstün özellikleri ve tarifeye ek 8 TL’den başlayan fiyatlarına ek olarak 36 ay taksit imkanı ile festivalde sunulan cihazlar arasında yer alıyor.

Turkcell’in kurumsal müşterileri ise Akıllı Telefon Festivali kapsamında sunulan cihazlara, kurumsal hatlara özel tekliflerle sahip olabiliyor.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Kastamonu Üniversitesi’nde önemli ’afet’ projesi Kastamonu Üniversitesi’nde hayata geçirilen proje çerçevesinde farklı üniversitelerden gelen 20 kursiyere ’afetlerde tedarik zinciri’ konusunda eğitim verildi. Kastamonu Üniversitesi’nde TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı çerçevesinde desteklenen “Tedarik Zincirinin Hayati Boyutu: İnsani Yardım Lojistiği” projesi tamamlandı. Proje yürütücülüğünü Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Erol Tekin’in yaptığı ve BİDEB 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı tarafından desteklenen “Tedarik Zincirinin Hayati Boyutu: İnsani Yardım Lojistiği” projesi çerçevesinde eğitimler düzenlendi. 15-18 Nisan tarihleri arasında Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen eğitimlerde Kastamonu Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Başkent Üniversitesi ve Maltepe Üniversitesi’nin yanı sıra AFAD ve Sosyal Yardımlaşma Vakfından katılım gösteren 12 uzman tarafından dersler verildi. Eğitimlere farklı üniversitelerden katılan 20 kursiyer, 3 gün boyunca insani yardım kuruluşları, insani yardımın önemi, tedarik zinciri yönetimi, coğrafi bilgi sistemleri, insani yardım konusunda dijitalleşme ve insani yardımlarda lojistiğin önemi ve lojistiğin rolü ile ilgili konularda teorik dersler aldı. Proje çerçevesinde çerçevesinde bilimsel araştırma fikri geliştirme ve etkili sunum derslerine de yer verildi. 1 gün boyunca insani yardımlarda tedarik zinciri ve lojistik faaliyetler üzerine yaklaşımlar geliştirmeye yönelik araştırma konusu belirlenmesi için uygulamalar gerçekleştirildi. Gruplar halinde çalışan kursiyerler oluşturdukları araştırma fikirlerini jüri üyelerine sundu. Etkinlik sayesinde farklı üniversitelerden katılım gösteren katılımcıların başta afetler olmak üzere insani yardımlarda tedarik zinciri yönetimi ve lojistik konularında farkındalıklarının artırılması sağlandı. Türkiye’nin doğa kaynaklı afetlerde insani yardımların ulaştırılmasında lojistiğin önemi üzerinde durulurken, Maltepe Üniversitesi öğretim üyesi ve LODER Lojistik Derneği Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş tarafından lojistiğin geleceğine ve lojistik sektöründe kariyer imkanlarına yönelik lisans öğrencilerine de bilgilendirme sunumu yapıldı. Eğitimler, kursiyer sunumları ve katılım belgelerinin kursiyerlere takdimi ile sona erdi. Etkinliğe katılan tüm kursiyerler ise Kastamonu Üniversitesi’ne misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Bitlis Bitlis’te bir yılda 522 kilo atık pil toplandı BİTLİS (İHA) – Bitlis il merkezi ve ilçelerinde düzenlenen "Geleneksel Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması"nda 522 kilogram atık pil toplandı. 14 yıldır Bitlis Katı Atık Birliği (Bİ-KA) ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından düzenlenen "Geleneksel Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması" ödülleri sahiplerini buldu. Pillerin neden olduğu çevre kirliliğini en aza indirmek ve doğaya gelişigüzel atılan pillerin neden olduğu ciddi tehlikeleri önlemek amacıyla yürütülen kampanya ile hem çevreye katkı sağlanıyor hem de çocuklara çevre bilinci aşılanıyor. Bu yarışma ile düzenli olarak il merkezi ve ilçedeki okullara dağıtılan atık pil toplama kutularına öğrenci ve öğretmenler topladıkları pilleri atarak çevreye büyük katkı sağlıyor. 14 yıldır her sene düzenli olarak yapılan yarışmada dereceye giren okul ve öğrenciler ise Bitlis Katı Atık Birliği (Bİ-KA) ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından ödüllendiriliyor. Öğrencilerin bir yılda 522 kilo atık pil topladıklarını söyleyen Bİ-KA Teknik Personeli Yunus Gözeten, "Bitlis Katı Atık Birliği (Bİ-KA) olarak yaklaşık 14 yıldır atık pil yarışması düzenliyoruz. İl merkezi ve ilçe bazında 220 okulda yarışmayı yaptık. Yarışma sonucunda kazanan okullarımıza çeşitli hediyeler veriyoruz. Toplanılan atık pilleri de okullardan alıp Kocaeli’nde bulunan geri dönüşüm fabrikasına gönderiyoruz. Atık pillerin etrafındaki kalan metallerden geri dönüşüm, içerisindeki malzemelerle de petrol üretimine katkıda bulunuyoruz. Bitlis Katı Atık Birliği (Bİ-KA) olarak Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinin (TAP) gönderdiği ödüllerin yanında kendimiz de ödüller ekliyoruz. Okullarımıza özveriyle çalışmalarından dolayı plaket ve hediyelerini veriyoruz" dedi.