MAGAZİN - 11 Mart 2017 Cumartesi 16:41

Aleyna Tilki nasıl ünlü oldu? Aleyna Tilki kimdir?

A
A
A
Aleyna Tilki nasıl ünlü oldu? Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki nasıl ünlü oldu merak ediliyor. Aleyna Tilki kimdir? Aleyna Tilki, küçük yaşına rağmen alkollü mekanlarda sahne alması tepki çekmiş, sosyal medyada çok eleştirilmişti. İşte Aleyna Tilki ile ilgili bilmeniz gerekenler…

Aleyna Tilki kimdir, Aleyna Tilki nasıl ünlü oldu sorularının cevapları haberimizde. Aleyna Tilki, Oflu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da doğdu. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2 ay içerisinde 150 milyon'un üzerinde izlendi. Şarkı, MusicTopTR Resmî Listesi'nda 2 numaraya kadar yükseldi. Reşit olmadığı gerekçesiyle alkollü mekanlarda sahne alması, hükümetin tepkisini çekti. 19 Kasım 2016'daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı.

Aleyna Tilki nasıl ünlü oldu? Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki nasıl ünlü oldu?

17 yaşındaki Aleyna Tilki ilk olarak nasıl tanındı merak ediliyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan Aleyna Tilki, gesi bağları türküsünü söylemişti. Aleyna Tilki ilk olarak medyada böyle tanındı.

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir