SPOR - 29 Eylül 2016 Perşembe 16:45

Antalyaspor’a 2 dönem transfer yasağı

A
A
A
Antalyaspor’a 2 dönem transfer yasağı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’a TFF Çözüm Uyuşmazlık Kurulu tarafından 2 dönem transfer yasağı verildi. Transfer yasağı kırmızı-beyazlıların geçtiğimiz sezon devre arasında Mersin İdmanyurdu’yla olan sözleşmesini tek taraflı fesh eden Oktay Delibalta transferinden dolayı kaynaklandığı belirtildi.

Öztürk: "2 dönem transfer yasağı aldık"

Ocak ayında ve gelecek sezonun ilk transfer döneminde cezalı olduklarını dile getiren Antalyaspor Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Bugün öğle saatlerinde önümüze gelen bir durum söz konusu o yüzden de toplantıya geç geldik. Kulübümüz Ocak transfer döneminde ve gelecek sezonun ilk transfer döneminde transfer yasağı aldı. Geçen sene devre arasında Mersin İdmanyurdu ile sözleşmesini tek taraflı fesih eden Oktay Delibalta transferinde yapılan usulsüzlüklerden dolayı kulüp böyle bir ceza aldı" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Terioğlu: “Yasağı kaldırmak için uğraşacağız”
Antalyaspor Basın Sözcüsü Bora Terzioğlu ise “2015 yılı Ocak ayında Oktay Delibalta Mersin İdmanyurdu’ndan transfer edilmiş. Bu transferin gerçekleşmesi öncesinde futbolcu ilgili kulüple sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu almış olduğu kararıyla, oyuncunun yapmış olduğu feshe Antalyaspor’un yol açtığından hareketle 2 transfer dönemi transfer yapma yasağı verdi. Biz bu kararın değişmesi için mücadelemizi yapacağız. Sportif anlamda tam önümüze bakalım, yürüyelim dediğimiz zaman böyle sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Biz bu sorunu çözmek için buradayız. İlgili kurumlara itirazlarımızı yapacağız ve bu konunun takipçisi olacağız” diye konuştu. 

Adem Akalan 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."