SPOR - 18 Mart 2010 Perşembe 12:23

Antremanda Arda şov

A
A
A
Antremanda Arda şov

Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın bu sabah yaptığı çalışmada takım kaptanı Arda Turan yaptığı esprilerle antrenmanın neşe kaynağı oldu.

ABDULLAH COŞKUN - BURKAY ÇELEBİOĞLU/İSTANBUL

Arda'nın, özellikle takım arkadaşı Mustafa Sarp'ı İsmail YK'ya benzetmesi Sarı-kırmızılı futbolcuları adeta gülmekten kırdı geçirdi.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sabah idmanı sırasında açma germe çalışmaları yapılırken Mustafa Sarp ile Emre Aşık, Arda ile de Ayhan Akman eşleşti. Mustafa Sarp'ın eldivenlerine takılan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, "Mustafa Abi, İsmail YK'ya benziyorsun. İnanmıyorsan 'Google' a İsmail YK yaz görsellerden arat, ne kadar benzediğini göreceksin" dedi.

Bu sözler futbolcular arasında gülüşmelere neden oldu. Espri bombardımanını sürdüren Arda, bu kez de, "Eldivenlerin çok iyi. Parmak uçlarını kes. Florya caddeye çık, 'Bas gaza aşkım bas gaza' diye bağır. İsmail YK diye kızlar senden imza alır. Bu arada çok güzel bir şarkısı var 'Facebook' diye" dedi ve takım arkadaşına takılmayı sürdürdü. Futbolcular uzun süre Arda'nın esprilerine güldüler.

NEŞELİ İDMAN


Teknik Direktör Frank Rijkaard gözetiminde Florya'daki tesislerde yapılan antrenmana sakatlığı süren Harry Kewell ve Serkan Kurtuluş katılmadı. Kewell'ın Cuma günü takım ile birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Düz koşu ile başlayan antrenmanda açma germe hareketleri yapıldıktan sonra Sarı-kırmızılı futbolcular 4 ayrı grup halinde çalıştırıldı. Futbolcular daha sonra tek kale maç yaptı.

RİJKAARD'TAN SABAH TOPLANTISI

Öte yandan Teknik Direktör Frank Rijkaard, bu sabah idman öncesinde kahvaltıda oyuncularına seslendi. Oyuncularına favori gösterilmenin dezavantaj olduğunu söyleyen Hollandalı çalıştırıcının, "Şampiyon olmak istiyorsak Trabzonspor'u yenmek zorundasınız. Favori gösterilmemizi ben dezavantaj olarak görüyorum. Kesinlikle rahat olmamalısınız. Fenerbahçe derbisi öncesi çok önemli bir deplasman. Trabzonspor'u yenmemiz durumunda arkasından Fenerbahçe'yi de devirirsek şampiyon oluruz. Eğer şampiyonluğu
istiyorsak bu iki maçtan da 3'er puan ile ayrılmak zorundayız" dediği öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce DİKAB Başkanı Faruk Özlü oldu Düzce İli Belediyeleri Katı Atık Birliği (DİKAB) Meclisi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Görev dağılımının yapıldığı toplantıda, Birlik Başkanlığına Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü seçildi. Düzce Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen DİKAB Meclis toplantısına, Vali Selçuk Aslan, birliğe üye belediyelerin ve özel idarenin temsilcileri katılım sağladı. Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal başkanlığında yapılan toplantıda, yapılan gizli oylamada, DİKAB Başkanlığı’na Faruk Özlü getirilirken, Düzce İl Genel Meclisi Üyesi Şükrü Sert Meclis 1. başkan vekili, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak Meclis 2. başkan vekili seçildi. Katip Üye seçiminde ise Çilimli Belediye Meclis Üyesi Muhammet Kaplan ve Yığılca Belediye Meclis Üyesi Ercüment Şahin asil, Akçakoca Belediye Meclis Üyesi Sefer Tuzcuoğlu ve Gümüşova Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Daymaz ise yedek üye olarak belirlendi. Birlik encümen üyeliğine de, İl Genel Meclisi Üyesi Şükrü Sert, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal ve Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi getirildi. Plan ve Bütçe Komisyonu ise, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak ve Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız’dan oluştu. Toplantıda, DİKAB Başkanlığı’na seçilen Özlü’ye proje ve protokol yetkisi de verildi. Faaliyet alanında sokak hayvanları da eklendi Öte yandan meclis toplantısında, Düzce İli Katı Atık Birliği’nde tüzük değişikliği kararı da alındı. Yapılan değişiklik ile Düzce’de katı atıkların bertarafı için kurulmuş bulunan ve Düzce Belediyesi, İl Özel İdaresi ve ilçe-belde belediyelerinin ortağı olduğu birliğin faaliyet alanına başıboş ve sahipsiz sokak hayvanları da eklendi.