2015 GENEL SEÇİM - 07 Haziran 2015 Pazar 13:38

Aziz Babuşcu: ‘Bütün şer ittifakının hevesleri kursaklarında kalacak’

A
A
A
Aziz Babuşcu: ‘Bütün şer ittifakının hevesleri kursaklarında kalacak’

Oyunu kullanan AK Parti İstanbul 2’nci Bölge Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, “Türkiye’nin ilerleyişini, büyümesini, yeniden lider ülke olma konumunu hazmedemeyen bütün şer ittifakının bu seçimle beraber hevesleri kursaklarında kalacak” dedi.

Aziz Babuşcu, ailesi ile birlikte Gaziosmanpaşa’da bulunan Behçet Canbaz Anadolu Lisesi’ne gelerek oyunu kullandı. 2183 nolu sandıkta oyunu kullanan Babuşçu, zarfı sandığa atarken hayırlı olması temennisinde bulundu. Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan Babuşcu, “Doğrusu bu seçim Türk demokrasisi açısından gerçekten tarihi bir seçim. Bir istiklal, istikbal seçimi olarak telaki etmek lazım. Bu bilinç ile bence millet iradesini kullanıyor. 9 seçim geride bıraktık. Bu bizim 10’ncu seçimimiz ama bu 9 seçimin toplamından daha önemli seçimdi bu. Millet de bu bilinçle meselesine sahip çıkıyor. Ben eminim Türkiye’nin ilerleyişini, büyümesini, yeniden lider ülke olma konumunu hazmedemeyen bütün şer ittifakının bu seçimle beraber hevesleri kursaklarında kalacak ve kararlı bir şekilde o büyük Türkiye hayalini gerçekleştirmek üzere tarihi bir süreci daha atlatmış olacak” dedi. 

İLYAS KAÇAR
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 1. dakikada Balotelli’nin pasında savunma arkasına hareketlenen Mendoza’nın ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden vuruşunda kaleci Muslera topu güçlükle kornere çeldi. 12. dakikada Kaan Ayhan’ın pasında Kerem Demirbay’ın ceza yayının sağından sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. 17. dakikada Mertens’in pasında ceza sahasında sağında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın şutunu kaleci Magomedaliyev gole izin vermedi. 26. dakikada Mendoza’nın vuruşunda seken topta ceza sahası dışında topla buluşan Balotelli’nin şutunu kaleci Muslera kornere çeldi. 42. dakikada Ziyech’in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten dışarıya çıktı. Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y.Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut, Maestro, Yusuf Barasi, Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Tayfun Aydoğan, Dorukhan Toköz, Alioui, Fougeu, Aimbetov Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Ziyech, Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Aurier, Davinson Sanchez, Eyüp Aydın, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Ndombele, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk