DÜNYA - 13 Ocak 2024 Cumartesi 18:04 | Son Güncelleme : 13 Ocak 2024 Cumartesi 21:15

Beşiktaş'a Santos dokunuşu! Semih, fırtınası devam ediyor

A
A
A
Beşiktaş'a Santos dokunuşu! Semih, fırtınası devam ediyor

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti.

 Beşiktaş 3-0 Karagümrük

Maçtan Dakikalar

2. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Semih Kılıçsoy, sol ayağıyla yaptığı vuruşta kaleci Emre ayaklarıyla topu kornere çeldi.

6. dakikada topla ceza sahasına giren Semih’in altıpasa ortasında Salih topu Rashica’ya indirdi. Rashica’nın dönerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

16. dakikada Salih Uçan savunmadan kaptığı topu savunma arkasındaki Cenk Tosun’a aktardı. Cenk’in ceza sahası içinde bekletmeden yaptığı vuruşta top üstten dışarı gitti.

37. dakikada sol kanattan Rashica’nın kullandığı serbest vuruşta Cenk Tosun, penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşta top üst direkten döndü. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topu ceza sahası dışı sol çaprazında kapan Salih Uçan’ın ortasında doğrudan kaleye giden meşin yuvarlağı kaleci Emre kornere çeldi.

38. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kaleci Emre boşa çıktı. Ceza sahası içi sağ çaprazda topu kontrol eden Salih Uçan’ın bekletmeden vuruşunda Kourbelis, meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı.

44. dakikada Can Keleş’in sol kanattan sert ortasında Lasagna’nın vole vuruşunda kaleci Mert topu çelerken, seken topu savunma uzaklaştırdı.

50. dakikada kaleci Mert’in uzun pasında sol kanatta topla buluşan Semih Kılıçsoy, rakiplerini geçerek ceza yayı solundan yaptığı vuruşunda meşin yuvarlak direk dibinden dışarı gitti.

62. dakikada Salih Uçan’ın ceza yayından yaptığı vuruşta savunmadan seken top sağ çaprazda Semih Kılıçsoy’un önünde kaldı. Semih’in sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yakın köşeden filelerle buluştu. 1-0

65. dakikada rakip ceza sahasına ilerleyen Semih pasını aktarırken Cenk, topun üzerinden atladı ve top sol çapraza açıldı. Ceza sahası içinde topu kontrol eden Rashica’nın plase vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 2-0

89. dakikada Eysseric’in pasında ceza sahası içi sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Güven’in şutunda top kaleci Mert’ten döndü. Güven son çizgide topu kontrol ederek pasını Eysseric’e çıkarırken savunma topu uzaklaştırdı.

90+2. dakikada Ghezzal’ın derinlemesine pasında Rebic sağ çaprazda topu müsait durumdaki Gedson’a aktardı. Gedson'un bekletmeden yaptığı vuruşta top filelere gitti. 3-0

Hakemler: Mert Güzenge, Serkan Olguncan, Bahtiyar Birinci
Beşiktaş: Mert Günok, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Bakhtiyor Zaynutdinov, Umut Meraş, Amir Hadziahmetovic (Demir Ege Tıknaz dk. 15), Milot Rashica (Rachid Ghezzal dk. 75), Salih Uçan (Necip Uysal dk. 81), Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy (Ante Rebic dk. 81), Cenk Tosun (Jackson Muleka dk. 76)
Yedekler: Ersin Destanoğlu, Svensson, Tayfur Bingöl, Emrecan Terzi, Mustafa Erhan Hekimoğlu

Teknik Direktör: Fernando Santos 

Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Davide Biraschi, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Dimitris Kourbelis (Flavio Paoletti dk. 76), Marcus Rohden, Güven Yalçın, Valentin Eysseric (Adnan Uğur dk. 90), Can Keleş (Andrea Bertolacci dk. 76), Kevin Lasagna (Serdar Dursun dk. 68)
Yedekler: Furkan Bekleviç, Frederic Veseli, Emir Tintiş, Kerem Atakan Keskin, Samed Onur, Ahmet Tarık Tuğyan
Teknik Direktör: Shota Arveladze

Goller: Semih Kılıçsoy (dk. 62), Rashica (dk. 65), Gedson Fernandes (dk. 90+2) (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Gedson Fernandes (Beşiktaş)

İsmail Yasin Akçın - Samet Yalçın

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Edirne Polis memuru Arslan, törenle son yolculuğuna uğurlandı Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 48 yaşındaki polis memuru İbrahim Arslan, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arslan, polis mangası eşliğinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Edirne’de bir süredir akciğer kanseri nedeniyle tedavi gören polis memuru İbrahim Arslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Polis Memuru İbrahim Arslan, sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu. Arslan için ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından Arslan’ın özgeçmişi okundu. Polis Mangası eşliğinde düzenlenen Törene İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Eşi Aynur Karaburun, İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber, emniyet personeli, mesai arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı. Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Karaburun, acı bir gün yaşadıklarını belirtti. Polis memuru İbrahim Arslan’ın akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hekimlerin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığını ve hayatını kaybettiğini söyleyen Karaburun, "İbrahim kardeşimiz emniyet teşkilatımızın şerefli bir personeliydi. Sevilen, sayılan, arkadaşları tarafından değer verilen, görevini layıkıyla yapan bir personelimizdi. Bu dünyada onurlu bir yaşam sürdü. Bize düşen görev; onun arkasından dua etmek, ismini yaşatmak, ailesine, onun emanetlerine sahip çıkmaktır. Merhum İbrahim kardeşimizin Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine, teşkilatımıza, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz" dedi. Karaburun’un konuşmasının ardından, İl Müftü Yardımcısı Adem Özsoy tarafından dua okundu. Yapılan duanın ardından Arslan’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, polislerin omuzlarında törenin yapılacağı Eski Cami’ye getirildi. Cenaze törenine katılan Edirne Valisi Yunus Sezer, Arslan’ın ailesine sabır ve başsağlığı diledi. Arslan’ın naaşı helallik alınması ve kılınan namazın ardından polislerin omuzlarında cenaze aracına bindirildi. Arslan’ın naaşı Edirne’de Yenişehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
İstanbul ON Dijital Bankacılık, Hepsiburada müşterilerine online alışveriş kredisi sunuyor Dijital bankacılık platformu ON Dijital Bankacılık, e-ticaret platformu Hepsiburada iş birliği ile online alışveriş kredisi sunduğunu duyurdu. Dijital bankacılık platformu ON Dijital Bankacılık, Hepsiburada ile iş birliğine giderek tüketicilere online alışveriş kredisi hizmetiyle destek oluyor. Yapılan açıklamaya göre, e-ticaret platformu müşterilerine özel olarak sunulan online alışveriş kredisi, hızlı ve kolay başvuru süreçleri ile online alışverişte kolaylık sağlıyor. E-ticaret platformu alışverişlerinde taksit seçeneklerinden faydalanmak isteyen mevcut ON’lular ya da yeni ON’lu olacak müşteriler, kredi ile ürün satın alma imkanına sahip oluyorlar. Online alışveriş kredisi ile e-ticaret platformu müşterileri kredi kartına taksit imkanı olmayan ürünlerde de taksitle alışveriş yapma avantajından faydalanıyor. “Kolay ve hızlı online kredimiz ile alışveriş deneyimini yükselteceğiz” ON Dijital Bankacılık platformunun büyüme başarısını sürdürmek hedefiyle yeni iş birliklerini hayata geçirdiklerini belirten Burgan Bank Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halil Özcan, “Kolay ve rahat bankacılık anlayışına yeni bir soluk getiren ON Dijital Bankacılık markamızla geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz başarıların devamını getirmek için yeni iş birliklerine imza atmaya devam ediyoruz. Yeni iş birliğimizin; hem Hepsiburada müşterilerinin online alışveriş deneyimini kolay ve hızlı hale getireceğine hem de markamızın daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu iş ortaklığı ile Türkiye’nin önde gelen ve güvenilir online alışveriş platformu olan Hepsiburada müşterilerinin online alışverişte kredi kartı limitlerine takılmadan istedikleri ürünü hızlıca satın alabilmelerine destek olacağımız için çok mutluyuz. Ayrıca, iş birliğimizin hayata geçmesinden hemen sonra yaptığımız kampanyamız ile rekabetçi bir oran sunarak oldukça başarılı bir kampanya dönemi geçirdik. Avantajlı faiz oranlarımızla tüketicilere elektronikte yeni bir ödeme yöntemi olarak Alışveriş Kredisi ile taksitlendirme fırsatı sunmaya devam edeceğiz” dedi. Müşterilerine en geniş vadelendirme ve ödeme çözümü alternatiflerini sunmayı hedeflediklerini belirten Hepsipay Finansal Teknoloji ve Ödeme Çözümleri Grup Direktörü Soner Beyhan, “Hepsipay olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarından yola çıkarak oluşturduğumuz çözümlerle, onların alım gücünü artıran, güvenli, hızlı ve pürüzsüz ödeme ve vadelendirme yapabilmelerini sağlayan çözümleri sunuyoruz. ON Dijital Bankacılık platformu ile yaptığımız bu iş birliği de bu bakış açısıyla hayata geçirdiğimiz bir çözüm olarak öne çıkıyor. Platform ile iş birliğimiz, müşterilerimize cazip ödeme seçenekleri sunma yaklaşımımıza katkı sağlayacak. Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret platformu olarak müşterilerimizin alım gücünü destekleyen çözümler sunarak onların alışveriş deneyimlerini zenginleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.