GÜNDEM - 24 Nisan 2017 Pazartesi 12:29

Borajet'in yolcularını THY ve Anadolujet taşıyacak

A
A
A
Borajet'in yolcularını THY ve Anadolujet taşıyacak

Bir süre önce el değiştiren Borajet'in bugünden itibaren seferlerine ara vermesinin ardından Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) açıklama yaptı. Borajet’in uçuşlarını durdurmasının ardından önceden bilet alan yolcuların ne olacağı tartışmasına SHGM’den yolcuları rahatlatan açıklama geldi.

Bir süre önce el değiştiren Borajet'in bugünden itibaren seferlerine ara vermesinin ardından Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) önceden bilet alan yolcuların durumu hakkında açıklama yaptı. Borajet’in uçuşlarını durdurmasının ardından önceden bilet alan yolcuların ne olacağı tartışmasına SHGM’den gelen açıklama yolculara rahat bir nefes aldırdı. Açıklamada Borajet'in yolcularını THY ve Anadolujet'in taşıyacağı bildirildi.
SGHM’nin resmi internet sayfasından yaptığı açıklama şöyle:

Borajet Havayolları uçuşlarını geçici süreyle durdurmuş olup biletli yolcular THY ve Anadolujet tarafından taşınacaktır.

Borajet Havayolları filosunda bulunan uçakların teknik sorunlarının giderilmesi ve filonun yenilenmesi amacıyla uçuşlarına geçici bir süre ara vermiştir.

Borajet Havayolları’ndan 1 Haziran 2017 tarihine kadar uçuşlar için bilet almış olan yolcular, THY ve Anadolujet ile yapılan anlaşma kapsamında seyahatlerini gerçekleştirebileceklerdir. Bu kapsamda Borajet yolcularının THY bürolarına başvurması veya çağrı merkezini aramaları gerekmektedir.
1 Haziran sonrası biletli yolcuların durumu ile ilgili tekrar duyuru yapılacaktır.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."

Tuncer Cengiz

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hakkari Vali Yardımcısı Karadağ: "Muhtarlara önem veriyoruz" Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, görüşme talebinde bulunan köy muhtarlarının taleplerini dinledi. İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen görüşmeye katılan muhtarlar, Vali Yardımcısı Karadağ’a köylerindeki içme suyu, sulama kanalı sorunu ile yol ve asfalt çalışmaları başta olmak üzere vatandaşların istek ve taleplerini ilettiler. Çözüm odaklı olarak köyler için yapılabileceklerin görüşüldüğü toplantıda Vali Yardımcısı Karadağ, vatandaşla devlet arasında köprü görevi gören muhtarlarla sık sık bir araya gelmeyen özen gösterdiklerini söyledi. Karadağ, amaçlarının muhtarlarla işbirliği içerisinde koordineli olarak çalışarak köylerdeki sorunları en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak olduğunu ifade etti. Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, "Sizlerin talepleri ve sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Halkımızdan doğrudan haber getiren siz muhtarlarımıza önem veriyoruz. İnşallah köylerinizde yapılması gereken eksiklikleri ve taleplerinizi hep birlikte işbirliği içerisinde çözüme kavuşturacağız. Yeni seçilen muhtarlarımıza görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Toplantıda söz alan muhtarlar ise köylerindeki sorun ve talepleri dile getirdiler. Vali Yardımcısı Karadağ, sorunların imkanlar dahilinde çözümü konusunda ilgili şube müdürlerine talimatlarını iletti.