SPOR - 21 Mayıs 2023 Pazar 20:51

Bülent Korkmaz: “İstikrarlı bir Rizespor olmalı”

A
A
A
Bülent Korkmaz: “İstikrarlı bir Rizespor olmalı”

Spor Toto 1. Lig’in son haftasında sahasında Altınordu ile 0-0 berabere kalarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “İstikrarlı bir Rizespor olmalı. Onun için şimdiden planlamayı yapacaklar ona göre hareket edecekler” dedi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “Maçla ilgili bir şey demeye gerek yok, zor olacağını ve eziyetli olacağını biliyorduk. Amaç mutlu sona ulaşabilmekti. Sezon başında başlarken bir aile ortamı oluşturursak başarıyı yakalarız demiştik. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Son zamanlara kadar benim aleyhimde de olsa, siyah çelenk de bıraksalar. Maalesef üzücü ama ben ve ekibim inandık. Onlarla beraber bu işi başarabileceğimizi dile getirdik. Önemli olan dışarıdan etkilenmemek, kendi doğrunuzla birlikte dik durabilmek. Böyle yaptık. Doğru da yaptık. Bazen başarılı olursunuz bazen olamazsınız. Benim teknik direktörlük kariyerimde de şampiyonluk bir ilk oldu. Rizespor’a hayırlı olsun” diye konuştu.

"Bu şehrin, bu kulübün doğru yolda adımlar attığını bilmeleri gerekir"

Çaykur Rizespor’un yeniden düşmemesi için istikrarlı bir şekilde ilerlemesi gerektiğini kaydeden Korkmaz “Rizespor Kulübü'nden ricam; bir düşüyor, bir çıkıyor. Bunun olmaması için geçmişte yaşanan hatalar, yanlışlar neyse onları belirleyip, ama bensiz ama benli fark etmez, doğru yolda ilerlemesidir. Bunu yapmazsa yine aynı şey olur. Bu şehrin, bu kulübün doğru yolda adımlar attığını bilmeleri gerekir. Ona göre hareket etmesi gerekir. İstikrarlı bir Rizespor olmalı. Onun için şimdiden planlamayı yapacaklar ona göre hareket edecekler” ifadelerini kullandı.

Hasan Fehmi Demir – Ali Maşalacı – Kubilay Ateş
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul En çok kiralama teknoloji ürünlerinde yapılıyor Dünyada ve Türkiye’de elektronik atık sorunu hızla artarken bu soruna çözüm olan ürün kiralama oranları da aynı hızla artıyor. Kiralanan ürünlerin çoğunun teknoloji alanında yapıldığını belirten Kiralabunu Kurucu Ortağı Elif Kapıcı, “En çok kiralanan ve kullanılan ürünler arasında telefonlar, tabletler, bilgisayarlar ve giyilebilir cihazlar gibi teknoloji ürünleri yer alıyor” dedi. Türkiye’de son yıllarda en çok telefon ve giyilebilir cihazlar gibi teknoloji ürünleri kiralanıyor. Dünyada en hızlı büyüyen atık grubu arasında yer alan elektronik atıkların azaltılmasının yolu ise yine ürünlerin kullanım sürelerinin uzatılmasından geçiyor. Elektronik cihazları paylaşım ekonomisi modeliyle kullanıcılara sunarak atık çöplüğünün önüne geçmeyi hedefleyen YTÜ Yıldız Teknopark firmalarından Kiralabunu şirketinin Kurucu Ortağı Elif Kapıcı, “En çok kiralanan ürünler arasında telefonlar, tabletler, bilgisayarlar ve giyilebilir cihazlar gibi teknoloji ürünleri yer alıyor. Mevsimsel olarak da yaz döneminde koşu bandı, scooter, oyun konsolu gibi ürünler öne çıkıyor” diyerek konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kullanıcıların büyük çoğunluğu teknoloji meraklıları Kısa süreli ihtiyaçların kullanıcıların ürün kiralamalarında önemli bir etken olduğunu belirten Kiralabunu Kurucu Ortağı Elif Kapıcı, kullanıcıların önemli bir kısmının son teknolojiyi takip etmek isteyen bireylerden oluştuğunu ifade etti. Bazı tüketicilerin ürünü satın almadan önce deneyimlemek için kiralama yaptığını belirten Kapıcı şöyle devam etti; “Kiralama süreleri genellikle 1 aydan başlayarak 18 aya kadar değişebiliyor. Kısa süreli ihtiyaçlar da kiralamak için önemli bir motivasyon kaynağı. Örneğin, yaz döneminde koşu bandı ya da bir seyahate çıkarken aksiyon kamerası gibi özel eşyaları kiralamak satın almaya kıyasla çok daha mantıklı. Kiralabunu ile geniş ürün seçeneği ve hizmet içeriği ile çok kısa sürede binlerce aboneye ulaşarak bu alanda bir pazar oluşturduk ve liderliğimizi sürdürmekteyiz.” 5 bin adet ürün e-atık olmaktan kurtarıldı Elektronik atıkları azaltmanın tek yolu ürünlerin kullanım ömrünü uzatmak olduğunu söyleyen Kapıcı son olarak “Operasyonlarımızın başladığı 2020 yılından bu yana yaklaşık 40 bin kullanıcı elektronik cihazlarını kiraladı. Bu sayede 5 bin adete yakın ürün e-atık olmaktan kurtarıldı. 15 tona yakın da atığın önüne geçmiş olduk. Dünyamız artık sürdürülebilir tüketim alışkanlıklarına ihtiyaç duyuyor. Tüketici topluluğunun önemli bir kısmını oluşturan Z jenerasyonu bu konuya büyük önem veriyor. Elektronik atık dünyada en hızlı büyüyen atık grubu. Bu anlamda ihtiyaç duyduğumuz ürünleri kullanırken sürdürülebilir yöntemleri önceliklemek durumundayız” şeklinde konuştu.