GÜNDEM - 28 Aralık 2012 Cuma 00:14

Bursa Valisi'ne ödül

A
A
A
Bursa Valisi'ne ödül

Bursa Valisi Şahabettin Harput’a Bursa SKAL Derneği Başkanı Hasan Eker tarafından turizm ödülü verildi. Aldığı ödülden duyduğu mutluluğu diye getiren Harput, "Yaptığımızı kimseye iyilik olsun diye değil görevimiz olduğu için yapıyoruz. Çünkü Bursa gerçekten zengin bir şehir. Bursa çok yönlü imkanlara sahip bir şehir" diye konuştu.

BURSA

Bursa SKAL Derneği Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Heykel Valilik binasına gelerek Vali Şahabettin Harput’a ödülü takdim eden Hasan Eker, yaptığı konuşmada, Bursa turizmine hizmeti geçenlere Bursa SKAL Derneği olarak her yıl ödül verdiklerini belirtti. Eker, "Bu yıl ki ödülü de dernek üyeleriyle görüşerek Valimiz Sayın Şahabettin Harput’a vermeyi kararlaştırdık. Sayın Valimiz adeta turizmle yatıp turizmle kalkıyor. Bursa’da turizmin tansiyonunu çok yükseltti ve belli bir yere taşıdı. Bunun meyvelerini bir müddet sonra görmeye başlayacağımızdan eminiz. Kendisine turizme katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput ise, kendisini böyle bir ödüle layık gördükleri için Bursa SKAL Derneği yöneticilerine teşekkür ederek, turizm konusunun Bursa sevgisinin, Bursa sevdasının ve sorumluluk anlayışlarının bir parçası olduğunu belirtti. Harput, "Yaptığımızı kimseye iyilik olsun diye değil görevimiz olduğu için yapıyoruz. Çünkü Bursa gerçekten zengin bir şehir. Bursa çok yönlü imkanlara sahip bir şehir. Bu zenginlikler arasında özellikle turizm bütün dünyada olduğu gibi bu yeni dönemde Bursa’nın da yükselen değeri. Turizm adına Bursa’da o kadar çok şey var ki, Bursalıların dahi pek çoğunun sahip oldukları bu güzelliklerin farkında değiller. Biz öncelikle bir farkındalık oluşturmak, sonra bu zenginlikleri iyi değerlendirerek hem bursa insanımıza hem de Bütün milletimize ciddi manada katkı sağlamak için birlikte mücadele ediyoruz. Ben SKAL Derneği Başkanı olarak Hasan beyin şahsında bütün üyelere yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu manada biz de valilik olarak yapılan işlerin önünü açmak ve daha da yukarılara taşıma adına bir katkımız olduysa bundan mutluluk duyarım” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Hasan Eker tarafından turizm ödülü Vali Harput’a takdim edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir