SPOR - 27 Temmuz 2016 Çarşamba 17:06

Bursaspor'da satılan kombine sayısı açıklandı

A
A
A
Bursaspor'da satılan kombine sayısı açıklandı

Bursaspor Başkanı Ali Ay, yeni sezon öncesi henüz 4 bin 700 adet kombine satıldığını belirterek, taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor’da, Başkan Ali Ay’ın yanı sıra İkinci Başkan Ali Ademoğlu, yöneticiler Yüksel Çolak, Sezer Sezgin, Fatih Pulat ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, kampı takip eden basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi. Yeni sezon öncesi açılış töreni yapmayı düşünmediklerini ifade eden Başkan Ali Ay, stadyumdaki eksiklikler için 40 kişilik bir ekibin yoğun bir çalışma gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Localar yeni sezona yetişecek

Timsah’ın geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı itibariyle maçlarını oynamaya başladığı Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda (Timsah Arena) yer alan 75 adet locanın yeni sezon öncesi tamamının bitirilmesi konusunda söz aldığını ifade eden Başkan Ali Ay, taraftarlardan ve sanayicilerden loca almaları yönünde destek çağrısında bulundu.

Bursaspor Koleji geliyor

Öte yandan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay ile kampa gelmeden önce görüştüklerini ifade eden Başkan Ay, Bursaspor Koleji’nin yapımı için gelecek hafta protokol imzalanacağını duyurdu. Kolejin Nilfüer ilçesinde yapılması öngörülüyor.

4 bin 500 adet kombine satıldı

Fiyatları 250 TL ile 2 bin TL arasında değişen kombinelerden yeni sezon öncesi henüz 4 bin 700 adet satıldığını dile getiren Başkan Ay, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarını kapsayan kombine biletlere daha fazla ilgi beklediklerini de dile getirdi. 

Mesut Alan
SALZBURG 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Tunç: “Filistin’in BM üyeliğinin Konseyi’nde tekrar görüşülmesi özgür Filistin için önemli bir adımdır” Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, Filistin’in BM üyeliğinin Konseyi’nde tekrar görüşülmesi özgür Filistin için önemli bir adımdır” dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun Filistin’in BM’ye üyeliğinin tekrar görüşülmesini talep eden karar tasarısını kabul etmesinin ardından açıklama yaptı. Bakan Tunç, karar tasarısının özgür Filistin için önemli bir adım olduğunu değinerek, “Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, Filistin’in BM üyeliğinin BM Güvenlik Konseyi’nde tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin’e bazı ilave haklar tanınmasını talep eden karar tasarısını kabul etmesi özgür Filistin için önemli bir adımdır. Ülkemizin yanı sıra 80’e yakın ülkenin ortak sunucusu olduğu karar tasarısının 143 evet oyuyla kabulü, Birleşmiş Milletler üyesi ülkelerin 7 Ekim’den bu yana işgalci İsrail tarafından soykırıma uğrayan Filistin’e desteğini göstermesi açısından önemlidir. 1967 sınırları temelinde bağımsız Filistin devletinin varlığı kabul edilmelidir. Filistin halkı kendi ata yurtlarında, insan onuruna yakışır şekilde yaşamalıdır” ifadelerine yer verdi. İsrail’in saldırılarının son bulması gerektiğini belirten Bakan Tunç, “Gazze ve Refah bölgesinde çocuk, kadın, sivil demeden 35 bin Filistinliyi öldüren, 78 binden fazla Filistinliyi yaralayan İşgalci İsrail’e karşı uluslararası mekanizmalar artık gereğini vakit kaybetmeden yapmalıdır. İnsan haklarını yok sayan, uluslararası hukuku görmezden gelen, savaş suçu işleyen ve soykırım yapan İsrail’in saldırıları son bulmalıdır. İsrailli yetkililer Uluslararası Ceza Mahkemesi huzuruna çıkarılmalı, gereken ceza verilmelidir. İşgalci İsrail Devletinin Uluslararası Adalet Divanınınca verilen tedbir kararına uyması sağlanmalıdır. Türkiye olarak, Filistinli kardeşlerimizin haklı davalarında yanlarında olmaya, dünyada adaleti ve hakkaniyeti savunmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.