SPOR - 14 Ağustos 2017 Pazartesi 09:26

Candaş Tolga Işık: Antalya Başkanı, Beşiktaş sayesinde yılda 2 kez haber oluyor

A
A
A
Candaş Tolga Işık: Antalya Başkanı, Beşiktaş sayesinde yılda 2 kez haber oluyor

Beşiktaş’ın İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, karşılaşmanın ardından konuştu. Işık, Ali Şafak Öztürk’ün açıklamalarıyla ilgili olarak, “Beşiktaş sayesinde yılda 2 kez haber oluyor” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı yönetici Candaş Tolga Işık, karşılaşma sonrasında açıklamalar yaptı. Işık yeni formalarla ilgili olarak lansmanda daha iyi bir şey yapılamaz mıydı diye düşündüklerini söyleyerek, “Bizim de sözleşmemizin anlaşmamızın olması gereken bir durumdu. Bunu biz yaptık. Bugün Beşiktaş’a yakışan bir lansman yaptığımızı düşünüyorum. Umarım önümüzdeki ilk iç saha maçında yeni formalarla Beşiktaş taraftarı burada olur” ifadelerini kullandı. 

Transferle ilgili bilgisi olmadığını da söyleyen Işık, “Başkanımız diyor ya ‘Beşiktaş’ta transfer bitmez’ diye. Ben de onlardan duyuyorum transferi. Başkan, Umut ve Şafak yapıyor her şeyi. Biz burayı insanların iyi zaman geçirdiği bir yer olarak konumlamak istiyoruz. Burada spor yapılıyor. Biz de iletişim grubu olarak bunu destekleyecek işler yapmak istiyoruz. Cenk formasını hediye etti bugün bana. Bakarsınız Negredo gol atınca başka güzel şeyler söyler. Burasının Türkiye’nin güzellik merkezi olarak anılmasını istiyoruz” açıklamasını yaptı.

“Beşiktaş sayesinde yılda 2 kez haber oluyor”

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün açıklamalarıyla ilgili olarak konuşan Candaş Tolga Işık, “Allah’tan Beşiktaş var da yılda 2 kez Beşiktaş sayesinde haber oluyor. Burası güzelliklerle anılması gereken bir yer, başka söyleyecek bir şeyim yok” derken, yeni transferlerin tanıtımıyla ilgili olarak yapılan videoların Avrupa’da çok ses getirdiğini ifade etti ve “Avrupa’nın 3, 4 takımından bizzat ikinci başkan seviyesinde telefonlar geldi. Bir Alman takımının medya iletişim direktörü telefon açıp birlikte bir şeyler yapmak istediklerini söylediler. Bunlar bizi mutlu eden şeyler ama asıl önemlisi önce taraftar, ardından da başkanımızın takdiri. Beni açıkçası bu ikisi çok mutlu ediyor. İnşallah bu görevi yeni insanlara devredene kadar bunları duymaya devam ederim. Beşiktaşlılar mutlu oldukça bizler de bu kulübü yöneten insanlar olarak bundan onur duyuyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Bozhan Memiş - Kaan Kızıl

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Kastamonu Üniversitesi, İlham Veren Kamu Yönetimi proje ödülünü aldı Kastamonu Üniversitesi, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 24. Kamu Kalite Sempozyumu’nda “İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri’nde” önemli bir başarı elde etti. Kastamonu Üniversitesi, 2024 yılı “İlham Veren Kamu Yönetimi Ödülleri’nde "üniversite” kategorisinde sunduğu Kastamonu Teknokent bünyesindeki Girişim Vadisi Kuluçka Merkezince gerek çıktıları ve gerekse katılımcı yapısı ile 3 yıldır başarılı bir şekilde yürütülen ve ihtisas koordinatörlüğü tarafından desteklenen “İhtisas Odaklı Girişimcilik Yoluyla Teknolojik Altyapının ve Ar-Ge Çıktılarının Farklı Toplum Katmanlarında Sürdürülebilir Kalkınmaya Dönüştürülmesi Modeli” projesiyle yarıştı. Gerçekleştirilen ödül töreninde Kastamonu Üniversitesi, sunduğu yenilikçi ve sürdürülebilir projeyle jüri üyelerinden büyük beğeni topladı. Kastamonu Üniversitesi, “İlham Veren Kamu Yönetimi” proje ödülüne layık görüldü. Ödül töreninde KALDER yönetimi ve bağımsız jüri üyelerince de Kastamonu Üniversitesi ve proje çalışmaları büyük ilgi çekti ve övgüler aldı. Törende, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Kasım Yenigün de hazır bulundu. Ödül töreninde konuşan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Üniversitesinin bir aile olduğunu, başarının herkesin ortak başarısı olduğunu, marifet iltifata tabidir hükmünce bu ödülün kendilerini hem memnun ettiğini hem de motivasyonlarını artırdığını söyledi. Rektör Topal, Kastamonu şartlarında yürütülen bu kapsamlı projenin ulusal düzeyde bağımsız bir kuruluş tarafından ve çok sayıda başarılı proje başvurusu arasından ödüle layık görülmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, ihtisas üniversiteleri arasında Kastamonu Üniversitesi’nin ne denli başarılı bir ekibe ve vizyona sahip olduğunun da bir göstergesi olduğunu vurguladı. Etkinlik, ödül takdiminin ardından son buldu.