POLİTİKA - 25 Temmuz 2014 Cuma 13:46

Çatı adayı İhsanoğlu Diyarbakır’da

A
A
A
Çatı adayı İhsanoğlu Diyarbakır’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ortak Cumhurbaşkanı adayı olan ve toplam 6 parti tarafından desteklenen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ve eşi Füsun İhsanoğlu Diyarbakır’da davul zurnayla karşılandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Diyarbakır’a gelen Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ve eşi Füsun İhsanoğlu, CHP ve MHP’li parti üyeleri, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve parti yöneticileri tarafından havaalanında karşılandı. Çatı adayı İhsanoğlu, hediye edilen Diyarbakırspor atkısını boynuna taktıktan sonra barış güvercinleri uçurdu. “Ekmek için Ekmeleddin İhsanoğlu” sloganlı seçim otobüsü ile şehir turuna çıkan İhsanoğlu, Yenişehir ilçesi Ofis semtindeki esnafı da ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu daha sonra bir otele geçip, bir süre dinlendi. Cuma namazını kılmak üzere yürüyerek Ulu Camii'ye geçecek olan İhsanoğlu, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etmesi ve daha sonra Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geleceği tahmin ediliyor. İhsanoğlu, 2 bin 500 kişinin katılımıyla düzenlenecek iftar yemeğine katıldıktan sonra kentten ayrılacak.

BURAK EMEK
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir