SPOR - 06 Kasım 2019 Çarşamba 10:34

Cedi Osman'lı Cleveland evinde Boston'a kayıp

A
A
A
Cedi Osman'lı Cleveland evinde Boston'a kayıp

NBA'de milli basketbolcu Cedi Osman'ın takımı Cleveland Cavaliers, sahasında karşılaştığı Boston Celtics'e 119-113 yenildi. Cedi 32 dakikada parkede kaldığı mücadelede 12 sayı, 5 ribaund ve 3 asist ile oynadı.

NBA'de normal sezon heyecanı 6 karşılaşma ile devam etti. Cleveland Cavaliers, Quicken Loans Arena'da karşılaştığı Boston Celtics'e 119-113 skorla mağlup oldu. Ligde 5. yenilgisini alan Cleveland'da milli basketbolcu Cedi Osman, 32 dakika süre aldı ve 12 sayı, 5 ribaund ve 3 asist ile mücadele etti. Cleveland'da ayrıca Colin Sexton 21 sayı, 3 asist ve Tristan Thompson 19 sayı, 13 ribaund ile oynadı. Bu sezonki 5. galibiyetini elde eden Boston'da Gordon Hayward 39 sayı, 8 asist ve Kemba Walker 25 sayı, 8 ribaund ile oynayarak takımını sırtladı.

LeBron'dan Bulls karşısında triple-double

Los Angeles Lakers, deplasmanda karşılaştığı Chicago Bulls'u 118-112'i yenerek 6. galibiyetini aldı. Lakers'ta LeBron James 30 sayı, 11 asist ve 10 ribaund ile triple-double yaparken, Anthony Davis de 15 sayı ve 7 ribaunde ile oynadı. Ligdeki 6. yenilgisini yaşayan Bulls'ta ise Zach LaVine 26 sayı, 7 asist ve 7 ribaund ile mücadeleyi tamamladı.
NBA'de günün sonuçları ise şöyle:

Cleveland Cavaliers: 113 - Boston Celtics: 119
Charlotte Hornets: 122 - Indiana Pacers: 120
Atlanta Hawks: 108 - San Antonio Spurs: 100
Chicago Bulls: 112 - Los Angeles Lakers: 118
Oklahoma City Thunder: 102 - Orlando Magic: 94
Denver Nuggets: 109 - Miami Heat: 89

Oğuzhan Ort

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Konya’da sanatçıların köyünde baharın gelişini coşkuyla karşıladılar Konya’nın Hüyük ilçesinde sanatçılara ait kerpiç evlerin bulunduğu Sonsuz Şükran Köyü’nde baharın gelişi “Hıdırellez” coşkuyla karşılandı. Çavuş Mahallesi’ndeki yerleşim merkezinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen köy sakinleri ve davetliler müzik eşliğinde oynayıp eğlenerek vakit geçirirken, gökyüzünde uçurtmalar uçuruldu, ilgi çeken yarışmalar gerçekleştirildi, gül bahçesindeki fidanlara kurdelalar bağlanarak dilekler tutuldu. Katılımcılara kazanda pişirilen yöre lezzetlerinden “mürdük aşı” da ikram edildi. Köy sakinlerinden film yapımcısı ve yönetmen Atalay Taşdiken, etkinlikte yaptığı konuşmada katılım gösteren herkese teşekkür etti. Taşdiken, “Çavuş Köyü bizim köyümüz. Biz de oraya aitiz. Çavuş köyüne aitiz, kendimizi hep öyle hissettik. Sağ olsunlar Çavuş köylüleri buraya her zaman sahiplendiler. Bundan dolayı her zaman mutluyuz. Köyümüzde yaptığımız etkinliklerle ilgili son 3-4 senedir hem pandemiden hem de arzu edilmeyen nedenlerden etkinliklerimizle ilgili inkitalar oldu. İnşallah bu yazdan itibaren yerel yönetimimizin, devletimizin de desteğiyle, katkılarıyla tekrar Sonsuz Şükran Köyü’nü eski, kendine yaraşır etkinliklerle dolu bir hale getireceğiz. Sizi de her zaman bizim yanımızda destek olarak görmekten mutluyuz” şeklinde sözlere yer verdi. “Şükran köyü, Hüyük’ün Türkiye’deki turizm ve tanıtım yüzüdür” Etkinliğe katılan Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer de konuşmasında, “Böyle bir güzelliği bize yaşattıkları, ilçemize kazandırdıkları için, Mehmet ve Atalay beye çok teşekkür ediyorum. Bizim Sonsuz Şükran Köyü, hem Çavuş’un hem de Hüyük ilçesinin Türkiye’deki yüzüdür, turizm yüzüdür, turizm tanıtımıdır” dedi. “Birbirimize desteğiz” Çavuş Mahallesi Muhtarı Ali Kovancı da Sonsuz Şükran Köyü’nde düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek, “Biz Şükran Köyünü çok seviyoruz. Köyde yaşayan misafirlerimizi çok seviyoruz. Her zaman birbirimize desteğiz, Allah razı olsun onlardan, böyle bir yeri kurdukları için ” ifadelerine yer verdi.