GÜNDEM - 01 Temmuz 2022 Cuma 12:30

Coca-Cola’dan yepyeni bir lezzet: 'Coca-Cola Marshmello’s Limited Edition'

A
A
A
Coca-Cola’dan yepyeni bir lezzet: 'Coca-Cola Marshmello’s Limited Edition'

Coca-Cola, tüm dünyada sınırlı sayıda üretilen yeni ürünü “Coca-Cola Marshmello’s Limited Edition’ı” gerçekleştirdiği global lansmanla duyurdu.

Ünlü DJ ve müzik yapımcısı Marshmello ile yapılan iş birliğinden doğan ”Coca-Cola Marshmello’s Limited Edition” zero sugar seçeneği ile Türkiye’de de tüketicilerin beğenisine sunuldu. Yeni ürün, GRAMMY’ye aday gösterilen ünlü DJ ve müzik yapımcısı Marshmello’nun sanatçı kimliğinden ilham alınarak özel olarak tasarlandı. Ürün, Coca-Cola’nın bir sanatçıyla beraber ürettiği ilk içecek olma özelliğine sahip. Marshmello's Limited Edition Coca-Cola, ADB, Kanada, Brezilya, Meksika, İngiltere, İspanya ve Japonya ile aynı anda Türkiye’de de 1 Temmuz tarihinden itibaren satışına başlanacak.

Ünlü DJ ve müzik yapımcısı Marshmello, “İş birliği yapmak benim için mükemmel bir tecrübeydi. Yepyeni bir aromaya sahip bu lezzetin içeriğini, benim en sevdiğim lezzetler oluşturuyor. Umarım hayranlarımda bu heyecan verici lezzeti benim kadar sever” dedi.

Marshmello’s Limited Edition Coca-Cola, sanatçının en sevdiği tatlar olan çilek ve karpuzun harmanlanmış ferahlatıcı bir bileşimden oluşuyor.

The Coca-Cola Company Küresel Strateji Kıdemli Direktörü Oana Vlad, “Yeni ürünümüz için beklenmedik bir lezzet arayışındaydık. Marshmello ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği de müzik ve Coca-Cola’yı biraraya getiren mükemmel bir karışım oldu. Ürünü tüketiciye sunmak ve hayranlarını Mello’nun dünyasına dalmaya davet etmek, markamız için heyecan verici bir adım” dedi.

Coca-Cola Marshmello’s Limited Edition’ın lansmanı için 9 Temmuz’da tüm dünyada aynı anda Fortnite’ta oynanacak ve Twitch üzerinden yayınlanacak etkinlikte de ürün yer alacak. Marshmello’un hayranları da bu yayında benzersiz bir maceranın parçası olabilecek. Bu özel etkinlik sonrasında, 25 Temmuz’dan itibaren ise tüketiciler kutu üzerindeki QR kodu taratıp çevrimiçi merkezine bağlanabilecek, burada AI (Yapay Zekâ) teknolojisi sayesinde dinleyicilerin Marshmello’un son parçasını dinlerken hissettiği duyguları kişiselleştirilmiş bir dijital sanat eserine dönüştürecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı Bursa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ile Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan çalışmalar sonucu Bursa merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen “Mahzen-32” operasyonunda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 27 kişi, kıskıvrak yakalandı. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bursa merkezli İstanbul, Ankara, Trabzon, Sakarya, Yalova ve Diyarbakır’da düzenlenen “Mahzen-32” operasyonları ile elebaşılığını cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi Hakkı Saral’ın yaptığı suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin, Bursa merkez ve İnegöl’de vadeli araç alım satım faaliyetlerinde bulunarak vatandaşlardan silah zoruyla yüksek miktarlarda para tahsilatı yaptıkları tespit edildi. Bunun yani sıra Bursa’ya il dışından getirdikleri yaşları 17 ile 25 arasında tetikçiler vasıtasıyla para vermeyi kabul etmeyen kişilere ve bu kişilerin iş yerlerine yönelik silahlı saldırı düzenledikleri öğrenildi. Sıkı takibin ardından çete çökertildi Bursa’ya farklı illerden gelerek vadeli araç alımı yapanların adreslerini tespit ettikleri ve bu kişileri hürriyetlerinden yoksun bırakarak darp ettikleri, araç alım satımı nedeniyle kişiler arasında meydana gelen alacak-verecek konularına müdahil oldukları ve sözde mahkemeler kurarak haksız menfaat sağladıkları, silahla ölüm tehdidinde bulundukları kişilerin iş yerlerine ve araçlarına zorla el koydukları ve bu malları örgüt üyelerinin üzerine geçirdikleri, silah ve tehdit zoru ile el konulan araçları hediye adı altında örgütün elebaşına verdikleri ve suç faaliyetleri esnasında, güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıda bulundukları tespit edildi. Operasyon için düğmeye basan polis, çeteyi çökertti. Operasyonlarda çetenin elebaşını Hakkı Saral’ın da arasında bulunduğu organize suç örgütü üyesi 27 şüpheli yapılan operasyon ile kıskıvrak yakalandı. Operasyonlar sonucu 10 iş yeri ile 34 evde yapılan aramalarda 16 adet tabanca, 56 milyon 434 bin TL değerinde 53 adet çek ve senet, bin 272 adet farklı çaplarda fişek, 430 bin 400 TL nakit para, 123 bin 800 dolar, 20 bin 800 euro ve 2 tane lüks araç ele geçirildi. İnegöl’de çetenin faaliyetlerini başlatan kişinin ise 41 yaşındaki iş kadını D.T. olduğu öğrenildi. Çetenin elebaşının da aralarında bulunduğu 27 kişi adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece 27 şüphelinin tamamı tutuklanıp cezaevine gönderildi.