MAGAZİN - 06 Ağustos 2018 Pazartesi 09:35

Cüneyt Arkın'dan kötü haber |Cüneyt Arkın Öldü mü, son durumu ne? Cüneyt Arkın kimdir?

A
A
A
Cüneyt Arkın'dan kötü haber |Cüneyt Arkın Öldü mü, son durumu ne? Cüneyt Arkın kimdir?

Son dakika! Cüneyt Arkın'dan kötü haber! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın sevenlerini üzüntüye boğdu. Cüneyt Arkın öldü mü? Cüneyt Arkın'ın sağlık durumu nasıl oldu? Cüneyt Arkın'a ne oldu? Magazin dünyası bu haberle sarsıldı. Cüneyt Arkın kimdir, dizileri, filmleri nelerdir, nerelidir, hastalığı nedir merak edilen tüm detaylar haberimizin içeriğinde olacak? Cüneyt arkın son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Cüneyt Arkın'dan kötü haber |Cüneyt Arkın öldü mü? Cüneyt Arkın kimdir?

Türk televizyonlarının efsane oyuncusu Cüneyt Arkın'dan kötü haber Cünety arkın nasıl oldu? Cüneyt Arkın öldü mü? Cüneyt Arkın kimdir? Cüneyt arkın'ın kariyeri ve yaşam hikayesi....  Sanat camiasını üzüntüye boğan haber... Sevenleri ev hayranları Cüneyt Arkın'ın son sağlık durumunu merak ediyor. Cüneyt Arkın'ın doktorundan açıklama geldi mi? Cüneyt Arkın'a ne oldu?

CÜNEYT ARKIN'IN SAĞLIK DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, yaşadığı solunum sorunları nedeniyle kaldırıldı. Arkın'ın yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürdüğü ifade ediliyor. Son gelişmelere göre Cüneyt Arkın'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapılacağı bildirildi. İşte detaylar...

CÜNEYT ARKIN'DAN KÖTÜ HABER

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, Silivri’deki yazlığında yaşadığı solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Yakınlarının araması üzerine 81 yaşındaki usta oyuncu, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk tetkikleri yapılan Arkın, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Genel durumu takibe alınan Arkın’ın durumunun iyiye gitmesi halinde yarın yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alınacağı öğrenildi.

Kontrolleri yapılan sanatçı, rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve daha sonra evine geri döndü.

Cüneyt Arkın'ın Instagram hesabından da "Rutin kontrol için hastaneye gidilmiştir. Evde kullanmış olduğu oksijeni hastanede takıldı ve daha sonra evine geri döndü. Her şey yolunda" mesajı paylaşıldı.

Cüneyt Arkın'dan kötü haber |Cüneyt Arkın Öldü mü, son durumu ne? Cüneyt Arkın kimdir?

Murat Arkın'dan açıklama:

"BABAMIN SAĞLIĞI GAYET İYİ"

KOAH hastası olan sanatçı, kontroller için bugün Silivri'deki bir özel hastaneye gitti. Kontrolleri yapılan sanatçı, rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve daha sonra evine geri döndü. Son durumu ile ilgili olarak oğlu Murat Arkın, instagram hesabından "Babamın sağlığı gayet iyi. Endişelenecek bir durum yok. Dünden bu yana bizleri mesajları ile, duaları ile yalnız bırakmayan sizler vefasınız, dostluksunuz. Sizler bu ülkede hala güzel bir şeyler olabileceğinin en büyük kanıtısınız. Sağolun" açıklamasını yaptı.

Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama

 Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, dün Silivri’deki yazlığında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Koah hastası olan Usta Sanatçı solunum yetmezliği ile götürüldüğü hastanede tedavi altına alındı. Arkın’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi veren hastane sahibi milletvekili Dr. Hayati Arkaz, “24 saatte beklemediğim şekilde tedavisinde düzelme oldu. Büyük ihtimalle birkaç gün içinde normal servise alacağız” dedi.
Yeşilçam’ın Usta ismi 81 yaşındaki Cüneyt Arkın, dün Slivri’de bulunan yazlığında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Özel bir hastanede tedavisine başlanan Arkın’ın sağlık durumuyla ilgili hastane sahibi açıklamalarda bulundu.


Usta sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten hastane sahibi milletvekili Dr. Hayati Arkaz, "Cüneyt Bey, 16.00 civarı geldi. Şuuru kapalıydı. Koah hastası Cüneyt Bey. Hem kalp hem akciğer yetersizliği var. İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Şu an yoğun bakımda devam ediyoruz tedavisine. Düne göre daha iyi. Bugün saat 10.00 gibi konuştuk, elimi sıktı. Büyük ihtimalle birkaç gün içinde normal servise alacağız. 24 saatte beklemediğim şekilde tedavisinde düzelme oldu. İyiye gidiyor durumu. Hem kalpte, hem akciğerde sıkıntı var, ne olacağı belli olmaz ama ciddi bir şekilde tedavi ediliyor. Sağlık durumu iyiye gidiyor, elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.  

 

Cüneyt Arkın'dan kötü haber |Cüneyt Arkın Öldü mü, son durumu ne? Cüneyt Arkın kimdir?

CÜNEYT ARKIN KİMDİR?

8 Eylül 1937 Eskişehir doğumludur. Asıl adı Fahrettin Cüreklibatur olarak bilinmektedir. Liseyi Eskişehir Atatürk Lisesi’nde okumuştur. Üniversitede ise İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Asıl mesleği doktorluk olan Arkın, 1964 yılında meslektaşı olan Güler Morcan ile evlilik yapmıştır. Bu evliliğinden Filiz adında bir kızı olmuştur. Fakat çift 1968 yılında yollarını ayırmıştır. Bu ayrılıktan 1 yıl sonra Betül Cüreklibatur ile evlilik yapmıştır. Bu evlilikten Kaan ve Murat adında iki oğlu olmuştur. 2002 yılında siyaset ile de uğraşan Arkın, Mesut Yılmaz’dan Eskişehir Milletvekili Adayı olması için teklif almıştır.

Cüneyt Arkın'dan kötü haber |Cüneyt Arkın Öldü mü, son durumu ne? Cüneyt Arkın kimdir?

 

KARİYERİ

Yedek subay olarak vatani görevini yaparken Şafak Bekçileri filminin çekimleri esnasında yönetmen olan Halit Refiğ’in dikkatini çekmiştir. Askerliğini yaptıktan sonra doktorluk yapmaya devam etti. Bir dergi yarışmasında 1. oldu ve doktorluğu bırakıp oyunculuğa başladı. 2 yıl içersinde en az 30 filmde yer almıştır. Genelde aksiyon filmlerinde yer alan Arkın ‘Battalgazi’ ve ‘Malkoçoğlu’ karakterlerine can vermiş ve bu isimlerle tanınmıştır. Kariyeri boyunca hemen her karakterle karşımıza çıkmıştır. Romantik, komedi, aksiyon, dram filmlerinin birçoğunda yer almıştır. Kariyerinde hızla ilerleyen Cüneyt Arkın sinema sektörünün aranan isimleri haline gelmiştir. 12 Mart döneminde 4. Altın Koza Film Festivali'nde ödüle layık görülmüştür. Ancak jüri ilk oylamasında Yılmaz Güney’i seçmiş fakat siyasi sebeplerden dolayı kararda değişiklik yapmıştır bu neden Arkın ödülü reddetmiştir.

Cüneyt Arkın'dan kötü haber |Cüneyt Arkın Öldü mü, son durumu ne? Cüneyt Arkın kimdir?

 

YER ALDIĞI PROJELER (CÜNEYT ARKIN FİLMLERİ-DİZİLERİ)

1994- Uyuşturucu
1995- Bizim Ev- Haşim Deniz bey
2000- Karate Can- Kemal
2002- Reyting Hamdi- Cüneyt
2003- Serseri- Şahin
2004- Cennet Mahallesi- Kendisi
2005- Köpek Kadir Ölümüne Sevdalar- Doğan
2008- Kırmızı Işık- Ekrem
2010- Arka Sokaklar- Boks Antrenörü
2013- Harem- Kale Murat'ın Babası (Sadece 1 bölüm oynamıştır.)
2014- Panzehir- Mafya Lideri Cemal

Bunlar Da İlginizi Çekebilir