ASAYİŞ - 12 Kasım 2014 Çarşamba 10:52

Damat düğün günü taciz iddiasıyla gözaltına alındı

A
A
A
Damat düğün günü taciz iddiasıyla gözaltına alındı

Adana'da damat düğün günü bir kız çocuğuna taciz iddiasıyla ifadesi alınmak üzere emniyete getirilince, gelinliği ile emniyet binasına gelen gelin perişan oldu. Damadın serbest bırakılmasıyla düğün 2 saat gecikmeli yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, 11 Kasım 2014 günü daha önce resmi nikah yaptığı Pelin G. (23) ile düğünü olan Hilmi G. (25) sabahleyin evden elektrikçi dükkanı bulmak için çıktı. Bu arada durakta okula gitmek için bekleyen B.D. (17) isimli kız çocuğunu gördü. Kız çocuğuna "Buralarda bildiğin elektrikçi var mı?" diye sordu. İddiaya göre, kız çocuğu ise bilmediğini söyleyince Hilmi G. penisini göstererek kız çocuğunu taciz etti. Kız çocuğunun bağırması üzerine ise Hilmi G. olay yerinden uzaklaştı.

B.D. babasını arayıp bir kişinin kendisini taciz ettiğini söyledi. Bunun üzerine baba polise başvurup şikayetçi oldu. Polis kız çocuğunun verdiği eşkalden ve çevrede yaptığı güvenlik kamerası incelemesinden taciz eden şahsın Hilmi G. olduğunu belirledi. Saat 15:30 sıralarında düğün hazırlığı yaparken bulan polis, Hilmi G.'ye hakkında taciz iddiasının olduğunu söylenerek emniyete götürüp ifadesinin alınacağını söyledi. Bu sırada gelin Pelin G.'de kuaförde son hazırlıklarını yapıyordu.

GELİN OLAYI DUYUNCA GELDİĞİ EMNİYETTE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Gelin Pelin G. eşinin emniyete götürüldüğünü öğrenince, sadıçlarla birlikte kuaförden çıkıp Ahlak Büro Amirliği önüne gitti. Burada sinir krizleri geçiren gelin gözyaşlarına boğuldu. Bir emniyete giren bir dışarı çıkan gelini sadıçlar sakinleştirmeye çalıştı. Ancak gelin bir türlü sakinleşmedi. Gelinin içirideki damadı beklemekten ve ağlamaktan bitkin düşünce düğün arabasına binerek beklemeye başladı.

DAMADIN İFADESİNDE "TACİZ ETMEDİM ÇOK TATLISIN" DEDİĞİ ÖĞRENİLDİ
Hilmi G. ise polise verdiği ilk ifadede kız çocuğunu taciz etmediğini elektrikçiyi sorduktan sonra "Çok tatlısın" dediğini söylediği öğrenildi. Hilmi G'nin, kendisinin düğünü olduğunu bu günü kendilerine zehir etmek isteyen birilerinin oyunu olabileceğini söylediği, eşinin ve kendisinin en güzel gününü berbat ettiklerini söylediği belirtildi.

Kız çocuğu B.D ise Çocuk Şube Müdürlüğü'nde psikolog eşliğinde alınan ifadesinde Hilmi G.'nin kendisini taciz ettiği iddiasında ısrarcı oldu. Aile Hilmi G.'den şikayetçi oldu.

Savcılık Hilm G.'nin gözaltına alınmamasına şikayetin gözaltısız kendisine getirilmesine karar verdi. Bunun üzerine 3 saat boyunca gözyaşlarını boğulan gelin Pelin G. emniyetten eşini de alıp düğününü yapmaya gitti. Düğün iddia nedeniyle geçte olsa 2 saat sonra başladı.  

EREN BOZKURT-KEMAL YİĞİT İNANÇ

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Alkolden 2 kez ehliyetini kaptıran sürücü kazada 3’üncü kez yakalandı Eskişehir’de çarparak yayayı ağır yaralayan sürücünün, 1.17 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin olmadığı öğrenildi. Sürücünün daha önce iki kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırdığı öğrenilirken, polis ekiplerince üçüncü kez sürücü belgesine el konuldu. Olay, Tepebaşı ilçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1549 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere E.B. (27) idaresindeki 26 EB 255 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen bir sebeple yolda yaya olan Davut D. isimli şahsa çarptı. Kaza sonrasında olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerin ardından kapalı olan Davut D.’yi Yunus Emre devlet Hastanesi’ne ambulansla sevk edildi. Davut D.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 39 bin 521 TL para cezası kesilen sürücü 3’üncü kez ehliyetini kaptırdı Sürücü E. B.’ye polis ekiplerince yapılan alkol kontrolünde 1.17 promil alkollü olduğu tespit edildi. Daha önce 2 kez ehliyetini alkollü araç kullanmaktan kaptıran sürücünün sürücü belgesinin olmadığı öğrenildi. Sürücünün 3’üncü kez ehliyetine el konuldu. Sürücünün ehliyetine 5 yıl süreyle el konulurken, önceki cezası da hesaplandığında sürücünün 2032 yılına kadar ehliyete el konulduğu öğrenildi. Sürücüye çeşitli maddelerden 39 bin 521 TL para cezası kesildi. E.B. işlemleri için karakola götürüldü. Polis konuyla alakalı inceleme başlattı.