SPOR - 25 Mayıs 2015 Pazartesi 18:08

Eldar Elizade, Avrupa şampiyonu oldu

A
A
A
Eldar Elizade, Avrupa şampiyonu oldu

Üniversite öğrencisi Azerbaycanlı Eldar Elizade, Yarı Olimpik Wushu Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu olarak Kastamonu’ya geldi.

16-23 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’da düzenlenen Yarı Olimpik Wushu Avrupa Şampiyonası’nda rakiplerine şans tanımayarak Avrupa şampiyonu olan üniversite öğrencisi Eldar Elizade için karşılama töreni düzenlendi.

Törende Avrupa şampiyonu olan başarılı sporcuya çeşitli hediyeler takdim edildi. Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Avrupa Şampiyonu başarılı sporcu Eldar Elizade, “Buraya kadar gelip mutluluğuma ortak olan hocalarıma, öğrenci arkadaşlarıma ve turnuvalara katılmamızda bize destek sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Önümüzde daha kazanacağımız kupalar, şampiyonluklar var. Bu başarılara ulaşmak için daha iyi çalışıp, formumu daha da yukarılara taşıyacağım” diye konuştu.

Törende söz alan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Berat Satıoğlu da, başarılarından dolayı Eldar Elizade’yi tebrik etti. Kastamonu Genç Girişimciler Derneği Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu ise, başarılı sporcu Eldar Elizade’yi başarısından dolayı tebrik etti. 

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU

Bunlar Da İlginizi Çekebilir