DÜNYA - 21 Aralık 2022 Çarşamba 11:27

Elon Musk, Twitter’daki görevinden istifa edecek

A
A
A
Elon Musk, Twitter’daki görevinden istifa edecek

Sosyal medya platformu Twitter’ın sahibi Elon Musk, “İşi kabul edecek kadar aptal birini bulduktan sonra Twitter yöneticiliğinden istifa edeceğim” dedi.

ABD’li iş adamı, sosyal medya platformu Twitter’ın sahibi ve tek yöneticisi Elon Musk, pazar günü Twitter üzerinden başlattığı “Twitter’ın yöneticiliğinden istifa etmeli miyim?” anketinde kullanıcıların yüzde 57,5’inin evet oyu kullanmasının ardından istifa edeceğini açıkladı. Daha önce de sonuca uyacağını söyleyen Musk, Twitter’da yaptığı paylaşımda “İşi kabul edecek kadar aptal birinin bulduktan sonra Twitter yöneticiliğinden istifa edeceğim. Ondan sonra, sadece yazılım ve sunucu ekiplerini yöneteceğim” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 17,5 milyon kullanıcının katıldığı ankete Twitter kullanıcılarının 42,5 ‘i hayır demişti. Ekim ayında 44 milyar dolara Twitter’ı satın aldıktan sonra tüm yöneticileri kovan ve kendisini tek yönetici ilan eden Musk, Twitter için yerine geçecek kimsenin olmadığını belirtmişti. Musk, “Twitter’ı gerçekten canlı tutmak isteyen hiç kimse bu işi istemez” paylaşımında bulunmuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Corendon’un ilk Brüksel uçuşuna görkemli karşılama Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na Brüksel’den havayoluyla ilk kez gelen 189 yolcu su takıyla karşılandı. Corendon Airlines, Belçika’nın başkenti Brüksel’den Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing 737-800 tipi uçak ve XC7655 sefer sayılı uçuş ile gelen 189 yolcu için görkemli karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreni saat 16.00’da geleneksel havacılık seremonisi olan ’su takı’ töreniyle başladı. Törende uçaklardan inen tüm yolcular ile pilot ve beraberindeki mürettebata karanfil ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 7 Ülke, 17 destinasyon Sezon boyunca Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndan 7 ülke ve 17 farklı destinasyona karşılıklı uçuş gerçekleştirilecek. Corendon, 26 Ekim’e kadar sürecek sezon boyunca Brüksel, Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Köln, Kopenhag ve Tehran’a sezon boyunca bin 278 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. “İlçemizde ağırlamaktan gururluyuz” Gazipaşa Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Orhan Altun Gazipaşa-Alanya Havalimanının, Mersin’den Antalya Havalimanı’na kadar kapsayan bölgedeki misafirler için avantaj olduğunu belirterek, "Bölgedeki otellerin rezervasyonlarını da göz önünde bulundurarak bu sezon yolcu sayımızın daha da artacağını ön görüyoruz. Hem Gazipaşa hem de Alanya için güzel adımlar turizmde güzel adımlar atılıyor. Bugün Brüksel’den ve sonrasında dünyanın dört bir yerinden gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.